Olyan, mint egy ujjatlan trikó!

Szörfözés Vízisport ruházat - IONA ADMIRAL tankini női felső TRIBORD - Vízisport ruházat
Szörfözés

IONA Admiral tankini női ujjatlan felső TRIBORD

TRIBORD
Hölgyeknek, alkalmankénti vízi sportoláshoz. Női ujjatlan tankini fürdőruha felső. Alul széles és kényelmes gumipánt tartja. Kerrek dekoltázs és hátkivágás Belső melltartó. Harmadik ruhadarabkén viselhető.

Szín : SÖTÉTKÉK

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 4 990Ft %

Minimum 4 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8357760
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Alkalmankénti szörfözéshez Ideális kezdő szörfösöknek, akik most ismerkednek a sporttal.Évente néhány alkalommal szörföznek a nyaralás során.Kényelmes és egyszerű kialakítás, mely tökéletesen kiszolgálja a szörfözni vagy strandolni vágyókat.Válassza az Önnek legmegfelelőbb méretet, hogy gondtalanul élvezze kedvenc vízi sportját!A Tribord márka széles fürdőruha választékot kínál, mely ideális minden testalkathoz és vízi sporthoz.
Testalkat Ha egyszerre szeretné élvezni a kétrészes darabok könnyedségét az egyrészes modellek kényelmével és takarásával, a tankini fazon az Önnek ideális választás!
Az egyrészes fürdőruhákkal ellentétben, melyeknek mellben és csípőben is megfelelőnek kell lenniük, a tankininél az alsórészt külön választja ki. Az ujjatlan pólók szabását idéző újszerű formája révén az IONA tankini fürdőruha felsőként vagy harmadik ruhadarabként viselhető, így várandós nők számára is megfelelő.
Méretek szárazon és vizesen Hogy a fürdőruha tökéletesen álljon, még szárazon állítsa be, a vízben ugyanis megnyúlik az anyag. Javasoljuk, hogy a megfelelő méretet válassza! A próbafülkében a fürdőruha simuljon a testére, éreznie kell, hogy tart. Az elasztántól az anyag rugalmas lesz és megnyúlik a vízben.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A terméket használat közben Hendaye-ban és laboratóriumban is teszteltük, így a minőség garantált rendeltetésszerű használat esetén: tesztelték az anyag rugalmasságát, stabilitását és színtartását dörzsölés, mosás, tengervíz, klóros víz és fény hatására, valamint a termék általános állapotát többszöri mosást követően.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE