Jól tapadó és jó teljesítményt nyújtó külső gumi.

Kerékpár - BTWIN - HYBRID5 700x45 külső gumi B'TWIN
  • Kerékpár - BTWIN - HYBRID5 700x45 külső gumi B'TWIN
  • Kerékpár - BTWIN - HYBRID5 700x45 külső gumi B'TWIN
  • Kerékpár - BTWIN - HYBRID5 700x45 külső gumi B'TWIN
Kerékpár - BTWIN

HYBRID5 700x45 merev drótbetétes külső gumi/ETRTO 44-622 B'TWIN

B'TWIN
Rendszeres szabadidős trekking kerékpározáshoz országútra, földútra és erdőbe. B'twin Hybrid Dry 700x45 merev drótbetétes külső gumi szabadidős trekking kerékpározáshoz országútra, füldútra és erdőbe.
Decathlon
ig 3 990Ft %

Minimum

3 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
3 990Ft %
3 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8350613
TERMÉKELŐNYÖK
Kompatibilitás 700x35-700x45 belső gumikhoz és 700-as (28"-os) kerékhez.
Strapabíró anyag Nagy sűrűségű nylon borítás + 1 mm vastag kilyukadásgátló réteg.
Tapadás A semi slick szerkezet sokoldalú használatot biztosít.
Kényelmes kerékpár A Hybrid 5 egyaránt kényelmes országúton és földúton.
Könnyű súly Súly: 950 g. Merev drótbetétes
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Használat
országúton, földúton, erdőben.
Gumi mérete
700x45
Drótbetét:
merev.
ETRTO
44-622
TPI
22
Súly
950 g
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A külső gumi kopásának mérése A gumi elhasználódásának illetve esetleges cseréjének megállapításához meg kell vizsgálni a futófelület állapotát. A kopás jele, ha a futófelület foszlani kezd, apró repedések jelennek meg rajta, egyre laposabb a gumi és főleg, ha láthatóvá válik a gumi belső szerkezete. Ezekben az esetekben a külső gumi elhasználódott és ki kell cserélni.
A külső gumi leszedése A külső gumi leszedéséhez teljesen eressze ki a levegőt a gumibelsőből. Ezután egy gumileszedő segítségével elkezdheti a gumi eltávolítását a felniről.
A külső gumi visszahelyezése A külső gumi visszahelyezéséhez először helyezze vissza a gumi egyik oldalát a felni alá. Ezután fújja fel kb. 30%-os mértékben a gumibelsőt, mielőtt visszahelyezi a felnire (az előzetes felfújás csökkenti a gumibelső becsípődésének esélyét). Ezt követően helyezze a másik oldalát a felnire a szeleppel szemben indulva. Mielőtt teljes mértékben felfújná a külső gumit, ellenőrizze, hogy a belső gumi ne csípődjön a külső gumi és a felni közé.
A külső gumi felfújása Óvatosan fújja fel az abroncsot! Az ajánlott nyomás fel van tüntetve a külső gumi oldalfalán és a külső gumi webáruházban található termékleírásában. Minden kerékpározás előtt győződjön meg arról, hogy megfelelő nyomás uralkodik a külső gumiban.
A szakértő tanácsa A külső gumi felfújásakor ügyeljen a megfelelő keréknyomásra, amelyet a talaj jellege, de különösképpen az időjárási viszonyok határoznak meg. Esős időben ne habozzon csökkenteni a nyomást, így megnő a kerék tapadása. Ezzel szemben száraz időben növelheti a nyomást. Minden kerékpározás előtt győződjön meg arról, hogy megfelelő nyomás uralkodik a külső gumiban.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Tárolás Merev drótbetéttel rendelkezik, így nem javasolt összehajtani. Ha tárolni szeretné, hagyja eredeti formájában.
Korlátozott felhasználás: Ügyeljen a külső gumin feltüntetett nyomás betartására!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
a különböző kritériumokat megkövetelő legnagyobb nemzetközi márkák által igazolt és elismert Wheel Energy laboratórium. tapadás, ütéscsillapítás, kopásállóság, hosszú élettartam, teljesítmény.
Szakértőnk ajánlása A Btwin kitalálja a legmodernebb kerékgumikat, kutató- és fejlesztőmérnökeink pedig elkészítik a modelleket nemzetközi központunkban (Lille, Franciaország). A modelleket laboratóriumainkban teszteljük, majd professzionális csapatunk jóváhagyja használatra, így tökéletes minőséget tudunk nyújtani. Ezt a know-how-t a "Designed in France" (Francia gyártmány) jelölés bizonyítja a Btwin termékskála termékein.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE