Strapabíró és könnyű, többféle anyagból készült.

HYBRID SPRINT férfi kabát

Hegymászáshoz és túrasíhez 0°C-os hőmérsékleten. Többféle anyagból készült kabát: vatelin, rugalmas softshell, polár. Mindegyik anyag a megfelelő helyre szabva A kapucniba épített orrvédő megóv a széltől

Szín : Antracitszürke

 

Ref. : 8363309
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
„Body-map” kialakítás: A kabát egyes részei a használati igényeknek megfelelő anyagokból készültek. Az 100 g/m²-es vatelin bélés melegen tartja a mellkasi részt, a hátat és a felkart. Az alkaron és a kabát alsó részén softshell anyag véd pl. a beülővel való érintkezés során. Rugalmas polár a háton és a hónaljban: szabályozza a hőmérsékletet és szabad mozgást biztosít.
Kapucni A két anyagból készült softshell kapucnihoz orrvédő is tartozik, véd a hidegtől és a széltől. Elsősorban sisak alatt viselendő, de rugalmas softshell anyagának köszönhetően rá is húzható.
Kiegészítők Középen duplakocsis cipzár segíti a hozzáférést a beülő felszereléstartójához. A kabát alul összepatentolható, amikor a cipzár fel van húzva.Belső cipzáras zseb
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
Még több információ: http://sustainability.decathlon.com/
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE