ig 22 990Ft %

Minimum

22 990Ft

4.1/5

11 vélemény

8 ember ajánlja ezt a terméket

Vélemény írása Összes vélemény megnézése
Rendezés:

Tökéletes futócipő 5/5

Vélemény ellenőrzése

Eddig csak szemezgettem vele, de végül megrendeltem online. Kellemes csalódás, élőben még sokkal-sokkal szebb, nagyon kényelmes és tartósnak bizonyul. Jó az ütéscsillapítása, pillekönnyű, nem töri a lábam hosszabb távnál sem. Jó a csúszásgátlás, esőben sem csúszok meg. A színe pedig nem utolsó sorban nagyon szép. Összességében csak ajánlani tudom, ha valaki futócipő vásárlás előtt áll, akkor ezt a cipőt mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Köszönjük, hogy szavaztál!
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2021/05/08

Emma (Magyarország)

20 évnél fiatalabb

  • Használja: 2 és 8 hét között

Ez nem cipő, ez kínzóeszköz! 1/5

Épp most értem haza a laza 10k-ra tervezett, de 3k-ra csökkent futóedzésemről. Már a park felé menet tudtam, hogy nem leszünk jóban ezzel a cipővel, mert minden lépésnél éreztem a habszivacsok helyzetét, olyan volt, mintha egy rossz, rugós matracon sétálgattam volna. Kár, hogy az első próba alkalmával nem tűnt fel... Dinamizmus? Konkrétan mintha szurokban próbáltam volna futni, én ilyet még az életben nem láttam, pedig az a fajta vagyok, aki kimegy strandpapucsban is, ha nincs más kéznél (lehet azzal jobban jártam volna).Szabályosan trappoltam az úton. Egy kilométeren belül legszívesebben messzire hajítottam volna, haza is kocogtam inkább - csak így jött ki a 3km. Ezalatt az idő alatt annyira beizzadt a lábam - soha ilyen nem fordult elő! -, mintha esőben áztam volna el. Ez tragédia. Azért próbáltam ki ezt a cipőt, mert a két évvel ezelőtti "fast" modellel elégedett voltam, de ez mindent vitt, soha többet Kiprun.

Szakértőnk válasza

Kedves Alexandra,

Köszönjük visszejelzését, sajnálom, hogy rossz élményeket szerzett az új cipővel.
Bár a cipő még újdonságnak számít, az eddigi visszajelzések nagy része mind a magyar, mind a francia honlapon pozitív. Ez persze nem jelenti azt, hogy a cipő mindenkinek megfelelő.
Arra azonban szeretném felhívni a figyelmét, hogy a Kiprun modellek technikai tudása, kialakítása széles skálán mozog, így egy rosszul sikerült választás miatt nem kell lemondania az egész családról. Személyes tapasztalatból mondhatom, hogy míg a Kiprun Long és KS Light tökéletesen beválltak számomra, addig sajnos a Kiprun KD például bár túlságosan is dinamikusra sikeredett az én futótechnikámhoz.
A KD Plus ugyan rendelkezik a K-only technológiával (minden lábállásra megfelel), kialakítása végett mégis inkább a verseny-félverseny cipő kategóriába sorolható. Emiatt a méretválasztással is könnyen mellé lehet nyúlni: nem alkalmazható automatikusan az "egy számmal nagyobb kell" módszer, hiszen ennek a modellnek tartania kell a lábat.
A KD Plus segíti a futókat abban, hogy a súlypontjukat előrébb tolva tudják gyakorolni a lábujjhegyre történő érkezést. Egy sarokra érkező futó esetében ezért felléphetnek kénylemetlenségek.
Amennyiben egy kénylemes edzőtársat keres, úgy ajánlom figyelmébe a Long 2-es, és a KS Light modelleket.
Jelenlegi, már használt cipője cseréjéhez a 365 napos árucsere politikánkra hívnám fel a figyelmét: https://www.decathlon.hu/csere-es-visszakuldes-menete.html


Sportos üdvözlettel, Buczkó Beáta, terepfutás országos sportágfelelős

Köszönjük, hogy szavaztál!
3 a(z) 3 felhasználóból hasznosnak találta ezt a véleményt.
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2020/06/24

Alexandra (Magyarország)

30 és 39 év között

  • Használja: Kevesebb mint 1 hete

Causes Knee and Shin Pain When Road Running 2/5

Causes Knee and Shin Pain When Road Running

Szakértőnk válasza

Hello Madam,


I am extremely sorry for your bad experience with the Kiprun KD Plus Women's Running Shoes.


I would suggest you if you are having a knee problem because of this, then immediately stop using this and I would request you to please head down towards any of the Decathlon store. Over there our running sales advisor will check your shoes and insoles physically and will guide you with the best possible solution available.


If you require more assistance, you may contact me directly. I would be eager to hear more feedback about our running range.


Regards,



Yash

Köszönjük, hogy szavaztál!
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2020/09/24

R (India)

  • Használja: 2 és 8 hét között

Great but not lasting 3/5

I love decathlon footwear and have repeat bought myself running trainers from here however this pair with less than 200 miles has worn through black part of the sole already. I will struggle to get the 400 miles I normally get out of decathlon trainers and for 70 pounds and 9 weeks wear I am very disappointed.
Everything else is great about them so it’s a shame they won’t last!

Köszönjük, hogy szavaztál!
15 a(z) 15 felhasználóból hasznosnak találta ezt a véleményt.
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2020/05/14

Emerald (Egyesült Királyság)

30 és 39 év között

  • Használja: 2 és 8 hét között

Comfortable! 5/5

Would highly recommend this shoes for running as it gives high level of comfort with the Kalensole technology. Another amazing thing is, it has K-only technology which is suitable for runners of all strides.

Szakértőnk válasza

Dear Sabirah,

Thank you for your kind feedback. Yes indeed the KIPRUN KD PLUS WOMEN'S RUNNING SHOES is anatomically designed and is for neutral, over and under-pronator strides with it's K-only technology. And the Kalensole improves cushioning by 34% and energy return by
25% when compared to conventional foam.

You may also visit this link: https://www.decathlon.sg/p/8505804-128895-kiprun-kd-plus-women-s-running-shoes-coral-green.html?queryID=7fd950a755588d473c03d2481a8aac68

Thank you,
Yeow
Sports Advisor

Köszönjük, hogy szavaztál!
1 a(z) 1 felhasználóból hasznosnak találta ezt a véleményt.
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2020/03/05

Sabirah (Szingapúr)

20 és 29 év között

  • Használja: 2 és 8 hét között

KDPlus: I like but... 4/5

The colorway is amazing! I ran a 4k with this on the threadmill, it felt light, and I like the wide room inside the shoes. Though I'd like to test it more to have a better grasp on the maxi feeling of the soles.

Szakértőnk válasza

Hi Ro!

Thank you for taking time to give us a review on this product and many thanks for the compliment! :)

This pair of running shoes is indeed designed with comfort and lightness in mind, making it perfect regardless if you are using this for sports or for daily activities. The colour is really nice too, I agree!

I am glad that you enjoyed using this product. We have more awesome products located in all our stores in Singapore so do visit us again or you may also click here to check out on all the new range of items have recently hit the shelves!

Hope to hear another review from you again for our other products and do join our Decathlon Running Club on Facebook! Cheers!

THE WAN THAT RUNS !
Fazwan | Kalenji & Newfeel Department Leader
Decathlon City Square Mall, Singapore

Köszönjük, hogy szavaztál!
1 a(z) 1 felhasználóból hasznosnak találta ezt a véleményt.
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2020/02/25

Ro Anne (Szingapúr)

Beautiful color 5/5

I love the design, it’s beautiful than the last year models and more cushioning as well

Szakértőnk válasza

Hi Faasai!

Thank you for taking time to give us a review on this product and many thanks for the compliment! :)

This pair of running shoes is indeed designed with optimum comfort and cushioning in mind, making it perfect regardless if you are using this for sports or for daily activities.

I am glad that you enjoyed using this product. We have more awesome products located in all our stores in Singapore so do visit us again or you may also click here to check out on all the new range of items have recently hit the shelves!

Hope to hear another review from you again for our other products and do join our Decathlon Running Club on Facebook! Cheers!

THE WAN THAT RUNS !
Fazwan | Kalenji & Newfeel Department Leader
Decathlon City Square Mall, Singapore

Köszönjük, hogy szavaztál!
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2020/02/25

Faasai (Szingapúr)

30 és 39 év között

  • Használja: 2 és 8 hét között

Fashionable 5/5

I have many Kalenji shoes before but these shoes very fashionable
You are going to the right way
Congratulations

Szakértőnk válasza

Dear Nathathai,


Thank you for purchasing the KIPRUN KD PLUS WOMEN'S RUNNING SHOES - CORAL/GREEN

8505804. And thank you for your kind review.


Yes, This shoe comes in a fresh new colour and design. The basic features are still there. Our design teams developed these women's running shoes to provide good cushioning and propulsion for your training runs and races up to marathon distance.


Please stay safe during this period and exercise regularly.


Regards

Lai Boon

Running Sports Advisor

Running the Extra Mile

Decathlon Joo Koon

Köszönjük, hogy szavaztál!
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2020/02/25

Nathathai (Szingapúr)

30 és 39 év között

  • Használja: 2 és 8 hét között

Very good 5/5

Very comfortable to wear and can do a speed on this shoes.

Szakértőnk válasza

Hi Kanoknat!

Thank you for taking time to give us a review on this product and many thanks for the compliment! :)

This pair of running shoes is indeed designed with optimum comfort and lightness in mind, making it perfect regardless if you are using this for sports or for daily activities.

I am glad that you enjoyed using this product. We have more awesome products located in all our stores in Singapore so do visit us again or you may also click here to check out on all the new range of items have recently hit the shelves!

Hope to hear another review from you again for our other products and do join our Decathlon Running Club on Facebook! Cheers!

THE WAN THAT RUNS !
Fazwan | Kalenji & Newfeel Department Leader
Decathlon City Square Mall, Singapore

Köszönjük, hogy szavaztál!
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2020/02/25

Kanoknat (Szingapúr)

30 és 39 év között

  • Használja: Kevesebb mint 1 hete

Nice shoes 5/5

Look nice and very lightweight.

Szakértőnk válasza

Hello Benchamas

Thank you for taking the time to write us a review regarding our product.
In Decathlon, we believe that to get this kind of information from our users is the best way to improve what we are doing.
We are glad that you are satisfied with our products :)
Do check out more variety of our products at Decathlon.sg
We hope to be able to serve you again and see you around in Decathlon! :)

Stay Healthy, Be Sporty!

Maisarah Ashley | Sports Leader @ Decathlon Singapore Lab

Köszönjük, hogy szavaztál!
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2020/02/20

Benchamas (Szingapúr)

20 és 29 év között