ig 4 990Ft %

Minimum

4 990Ft

4.6/5

11 vélemény

11 ember ajánlja ezt a terméket

Vélemény írása Összes vélemény megnézése
Rendezés:

Láda 5/5

Vélemény ellenőrzése

Nagyon jó ár érték arány

Köszönjük, hogy szavaztál!
7 a(z) 7 felhasználóból hasznosnak találta ezt a véleményt.
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2020/01/24

Judit (Magyarország)

  • Használja: 2 és 8 hét között

Nagyon strapabíró dobozka 5/5

Hosszú évek óta van használatban, ültem rajta, sajnos le is esett párszor, de nem törött, csak karcos. Egyedül a hátsó kis nyitó "zsanér" ugrik ki a helyéről teljes kinyitásnál, de azt is vissza lehet pattintani. Egyszerű tisztán tartani, ha szükséges fertőtleníteni. Nekem nagyon szimpatikus.

Köszönjük, hogy szavaztál!
20 a(z) 21 felhasználóból hasznosnak találta ezt a véleményt.
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2018/02/21

Vivien (Magyarország)

20 évnél fiatalabb

  • Használja: Több mint 2 éve

Ár érték aránya tökéletes 5/5

Vélemény ellenőrzése

MEgfelelő méret, strapabíró szerkezet.

Köszönjük, hogy szavaztál!
13 a(z) 17 felhasználóból hasznosnak találta ezt a véleményt.
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2017/12/28

Balázs (Magyarország)

20 évnél fiatalabb

  • Használja: 2 és 8 hét között

szuper 5/5

Vélemény ellenőrzése

.

Köszönjük, hogy szavaztál!
9 a(z) 13 felhasználóból hasznosnak találta ezt a véleményt.
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2017/10/16

elvira (Magyarország)

40 és 49 év között

  • Használja: 2 és 8 hét között

Pratique 3/5

Je l'aime bien mais ca m'en aurait prit un encore plus gros, il faut vraiment que je place les items stratégiquement pour que le couvercle ferme.

Szakértőnk válasza

Bonjour Carole-Anne,


Je transmets votre commentaire à la personne qui s'occupe de la sélection des produits. Merci de votre retour.


Romain Berquand Responsable Sport

Köszönjük, hogy szavaztál!
3 a(z) 4 felhasználóból hasznosnak találta ezt a véleményt.
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2019/12/04

Carole-Anne (Kanada)

  • Használja: 2 és 8 hét között

Perfect buy 5/5

Vélemény ellenőrzése

Brought this for my 9 year old granddaughter for when she grooms her horse excellent product very stable for her to stand on to reach the horse and lots room inside for her items

Köszönjük, hogy szavaztál!
2 a(z) 2 felhasználóból hasznosnak találta ezt a véleményt.
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2019/12/02

Angela (Egyesült Királyság)

  • Használja: 2 és 8 hét között

Sturdy 5/5

Vélemény ellenőrzése

Great box holds loads and sturdy

Köszönjük, hogy szavaztál!
4 a(z) 4 felhasználóból hasznosnak találta ezt a véleményt.
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2019/02/15

Julie (Egyesült Királyság)

  • Használja: 3 és 6 hónap között

Great grooming box 5/5

Vélemény ellenőrzése

This is durable, spacious and doubles up as a step too

Köszönjük, hogy szavaztál!
7 a(z) 7 felhasználóból hasznosnak találta ezt a véleményt.
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2017/09/21

Fiona (Egyesült Királyság)

40 és 49 év között

  • Használja: 2 és 8 hét között

Grooming box 5/5

Vélemény ellenőrzése

Excellent grooming box and great value for money. Really good delivery service, will use them again

Köszönjük, hogy szavaztál!
8 a(z) 9 felhasználóból hasznosnak találta ezt a véleményt.
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2017/04/30

Amanda (Egyesült Királyság)

50 és 59 év között

  • Használja: Kevesebb mint 1 hete

Grooming/Storage Box 4/5

Oil Brush holder, padlock option

Colour choice, clips a bit fiddly, top tray

Vélemény ellenőrzése

Finally decided to upgrade the attractive 'Safeway' carrier bag for something a bit more substantial. After much humming and hawing went for this medium sized storage box as does not take up too much boot space in the car or floor space at the yard/house.

Takes my body weight (60kg) for those hard to reach places when grooming/plaiting/tacking up. Hoof oil brush holder is useful, as is the ability to remove the holder and clean it out/have it in your hand while using. Would have liked the option of having the removable tray to be placed left/right sided as it's the wrong side for me with the lid open, should have checked better in the shop. Clips can be a bit fiddly if your fingers are sore from being hauled around the arena/XC course but may free off with use - so far they haven't broken off which is a bonus! Option for a padlock which I haven't made use of.

Holds a decent amount of kit, though I might have to get another as misjudged just quite how much was in the plastic carrier bag!! Top carrying handle occasionally sticks and needs pushed flat or pulled up but I do expect that to loosen over time.

Wasn't keen on the selection of colours available and would have preferred all black or dark blue, but I guess that could be a reflection on the lack of time and shops I went too.

Köszönjük, hogy szavaztál!
5 a(z) 5 felhasználóból hasznosnak találta ezt a véleményt.
Te hasznosnak találod ezt a véleményt? Vélemény jelentése

2016/10/18

Catherine (Egyesült Királyság)

40 és 49 év között