Kíméli a környezetet és a bőrömet!

Hosszú ujjú felső jógához

Kímélő jógához (Hatha, Nidra, regeneráló, stb.) Biogazdálkodásból származó puha pamut és kényelmes elasztán; Kímélő jógához a Domyos olyan termékeket ajánl, amelyek kevésbé terhelik a környezetet.

Szín : Mályva

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8366704
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A Domyos jóga termékek kialakítása A Domyos ruházati választékát úgy alakítottuk ki, hogy szabadon mozoghass, hiszen a kényelem alapvető fontosságú a torna- és jógaórák alatt! Termékeinket úgy terveztük, hogy csak a légzésedre és a testtartásodra kelljen koncentrálnod! Használat közben teszteljük, és a számos vásárlói vélemény alapján folyamatosan fejlesztjük őket.
Miért válasszunk biopamutot? Lélegezni, lazítani, elűzni a stresszt, a jóga egyenlő a kellemes közérzettel! A jógázók tisztában vannak a test határaival, tisztelnek másokat és a természetet: épp ezért használunk termékeinkhez biogazdálkodásból származó pamutot, mely kevésbé terheli a környezetet.
Biogazdálkodásból származó pamut. A biogazdálkodásból származó pamutot vegyszerek használata nélkül termesztik. A biogazdálkodások célja, hogy csökkentsék a környezetet érő terhelést. Segítenek megőrizni a biológiai sokféleséget és a talaj termékenységét, valamint csökkentik a talajvíz-szennyezést. 60%-kal kevesebb víz felhasználásával készül, mint a hagyományos pamut ruházat.
Miért jógázzunk? Az ősi Indiából eredő jóga segít megteremteni a test és a lélek harmóniáját. Rendszeres jógázással testileg és lelkileg is jól érzed majd magad! A test hajlékony, erős és feszes lesz. Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válsz!
Mit jelent az „Ahimsa”? A Yamak (erkölcsi szabályok) és a Niyamak (önmegfigyelés) segítik a jógát gyakorlókat, a jógikat harmóniában élni Földünkkel és másokkal; A Yama legfontosabb szabálya az „Ahimsa”, az erőszakmentesség és a tisztelet kifejezése.
Ezt szeretnénk kifejezésre juttatni biogazdálkodásból származó pamut felsőrészeinken keresztül.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Ezt a pamut terméket mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.(A biogazdálkodásból származó anyagok nyomon követhetőek!)
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE