6 sebességes, összecsukható kerékpár sárvédővel.

HOPTOWN 320 20" kerékpár

Városi közekedéshez. Jól felszerelt és könnyen tárolható kerékpár. 6 sebességes váltójával és pálcás sárvédőjével kiválóan alkalmazkodik minden szintemelkedéshez és időjárási körülményhez. Oldalirányban hajtható össze: 70%-kal csökken a kerékpár helyigénye.

Szín : Halványszürke / Neonlime

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8352598
MŰSZAKI INFORMÁCIÓ
Váz

Hi-Ten acél váz. Az összecsukott kerékpár kis helyet foglal: otthon, irodában, személygépkocsi csomagtartójában, lakókocsiban-észre sem veszi, hogy ott van! Ha összehajtja, 70%-kal kisebb helyet igényel a kerékpár! A vázon lévő rögzítő rendszer megkönnyíti az összecsukott kerékpár mozgatását és tárolását.

Villa

Hi- Ten acél villa: tartós használat.

Váltó

A 6 sebességes Sunrace váltó segít megbirkózni a legtöbb emelkedővel. A sebességváltás nagyon egyszerűen, a marokváltóval történik.
Hajtókar: 165 mm.
52 fogas tányér, 6 sebességes Shimano TZ20 14-28 kazetta.
Egy pedálfordulattal megtehető távolság: 2,96 m/5,90 m.

Fékek

A V-fék hatékony és adagolható fékezést biztosít.

Kormányszár/kormány/kormánycsapágy

60 mm emelkedésű kormány: állása a testalkathoz igazítható a kerékpár kényelmesebb irányítása érdekében.
Kormány szélessége: 560 mm.
A kormány magassága nem állítható: nagyobb merevség.
Nyeregszár - kormányszár távolság: 540 mm. Középcsapágy-nyereg közötti távolság: min. 480 mm - max. 700 mm.

Nyereg/Nyeregszár

Kényelmes, varrás nélküli szivacs nyereg és 31,6 mm átmérőjű acél nyeregcső.

Kerék

20"-os egyfalas felni.
acél kerékagy.

Gumiköpeny

20x1,75 széles városi gumiköpeny. A gumiköpenyeket úgy terveztük, hogy nagy kopásállóság mellett a lehető legjobban tapadjon az úton.

Hajtómű

A pedálok behajtásával tovább csökkenthető a kerékpár helyigénye. Ha a pedált és a kormányt behajtja, a kerékpár a fal mellé állítva minimális helyet foglal (26 cm széles). Hajtókarok: 165 mm.
Dupla lánctányérvédő.

Kiegészítők/felszerelés

Sárvédő, elemes első és hátsó világítás. A kerékpár kompatibilis a TILT szállítóhuzattal és a B'TWIN összehajtható kerékpáros csomagtartókkal. A kerékpár elejére kiegészítő VIOO CLIP világítás szerelhető. Az összecsukható TILT kerékpárok LED világítása is kompatibilis (mühelyszogáltatásoknál megrendelhető).

Láthatóság

A terméken külön kialakított hely van a bárhová egy mozdulattal felcsíptethető Vioo Clip LED lámpa számára. A felhasználó igénye szerint piros vagy fehér színnel, folyamatos vagy villogó üzemmódban világít, a VIOO CLIP révén jól látható marad 120 méter távolságból is. Az üzemidő: 9 óra villogó, 4,5 óra folyamatos üzemmódban. USB kábellel tölthető (VIOO CLIP tartozék).

Maximális teherbírás/méret:

Súly: 14,35 kg

Használó ajánlott magassága: 1,45 m - 1,78 m

VÉLEMÉNYEI
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE