Decathlon logo
A Decathlonnál az a célunk, hogy a lehető legtöbb embernek adjuk át a sportolás örömét.
Szeretnénk, ha az összes szolgáltatásunk így működne.

Ezért hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy jelenlegi pontgyűjtésen alapuló hűségprogramunkat nem szeretnénk tovább működtetni, mert már nem támogatja ezt a célt. Ezt először veled - mint kiemelt vásárlónkkal - szeretnénk megosztani.

Október végével megszüntetjük a pontgyűjtést. Meglévő pontjaid nem fognak elveszni, az értékének megfelelő e-kuponodat elküldjük neked (600 pont = 1.000 Ft). Ezeket a kiküldéstől számított 3 hónapon belül még felhasználhatod.

És hogy mi jön ezután? Valami teljesen új. Valami különleges. Valami, ami igazi élményt nyújt. Mostantól végig támogatni szeretnénk az úton, attól kezdve, hogy megnézel nálunk egy terméket, egészen addig, amíg először rajthoz állsz benne. Veled együtt szeretnénk eljutni a célig, amit Te jelölsz ki, és ehhez meg akarunk adni minden segítséget. Hiszen egy vagy közülünk, a Decathlon sport közösségének tagja! Új programunk 2019. január elsejével indul. Neked ezzel semmi dolgod nem lesz, automatikusan tagja leszel ennek is. Az új program részleteiről és előnyeiről folyamatosan tájékoztatunk a következő hetekben, hónapokban.

Maradj velünk kapcsolatban, és ha bármilyen kérdésed van,
keress minket bátran az alábbi elérhetőségeken:

ugyfelszolgalat@decathlon.com
06-1-920-10-20

Sportos üdvözlettel,
Román Gergő
Román Gergely
Ügyfélélmény igazgató