Rövidnadrággá alakítható nadrág.

Hike 900 túranadrág

A túra intenzitásának és az időjárásnak megfelelően átalakítható. Túrázáshoz ideális nadrág: légáteresztő, könnyű, rövidnadrággá alakítható. Szintetikus anyagának köszönhetően gyorsan szárad és egyszerű tisztán tartani.

Szín : ZÖLDES SZÜRKE / Antracitszürke

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8355996
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Tartós használat Az anyag a kopást és dörzsölést vizsgáló teszteken is megfelelt, laboratóriumi tesztekkel bizonyított, hogy a polár nem bolyhosodik. Színtartó teszt: az anyag színtartó, a textilfesték nyál hatására sem enged a színéből. Anyagtartósság teszt: a rendszeres mosás nem változtatja meg az anyag tulajdonságait.
Rövidnadrággá alakítható Cipzárral rövidnadrággá alakítható nadrág, bármilyen időben és bármilyen típusú túrához alkalmas. Szára pánttal behúzható.
Technikai leírás Gumira varrt gomb a deréknál: az azonos méretű, de más testalkatú gyerekek méretére igazítható. 2 zseb, 2 oldalzseb (az egyik cipzáras).
Napvédelem A legjobb napvédelmet az alábbinak megfelelő ruházattal biztosíthatja: hosszú ujjú felsőrész, nadrág, széles karimájú kalap. Figyelem! A póló önmagában nem biztosít megfelelő védelmet: a szövet vastagsága, a szövés sűrűsége, a szín is befolyásolja az UV-szűrési képességet! A min. 40/50-es védőfaktor (UPF 40+/50+) védjegye mutatja, hogy az európai szabványnak megfelelő a termék. A min. 40-es védőfaktor azt jelenti, hogy a ruha a napsugarak 97,5%-át, a min. 50-es jelzés, hogy min. 98%-át szűri ki.
Elemzés a termék környezetre gyakorolt hatásáról A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.

További információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Fiatal tesztelőink a Mont-Blanc lábánál segítik a termékfejlesztést.
Szakértőnk ajánlása Termékeinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára fejlesztettük ki a terméket. Különösen a Mont Blanc lábánál, gyerekekkel végzett „hosszú távú” teszteknek köszönhetően tudjuk termékeinket javítani, folyamatosan fejleszteni.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE