Tökéletes támaszték a különböző pozíciókhoz!

Jóga Fitnesz, jóga, cross training - Hengerpárna jógához  DOMYOS - Jóga, pilates
Jóga

Biopamut hengerpárna jógához, szürke DOMYOS

DOMYOS
Kímélő jógához (Yin, regeneráló, kismama jóga, stb.) 25 x 60 cm-es hengerpárna. Kiváló segítség a különböző pozíciókhoz, nyújtógyakorlatokhoz. Az óra végi relaxációhoz is használható.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 7 990Ft %

Minimum 7 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8374525
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A párna mérete: Átmérő: 20 cm, hosszúság: 60 cm
A gerincoszlop mentén elhelyezve a párna remekül tartja a felsőtestet, és lehetővé teszi a vállöv, valamint a csípő nyitását (a téglák és a takarók megfelelő magasságra tételével). E pózok kényelmesek, ideálisak mély relaxációhoz. Lehúzható, mosható huzat, kivehető pamuttöltet: testsúlyhoz adaptálható.
A Domyos jóga termékek kialakítása: A Domyos kiegészítők választékát úgy alakítottuk ki, hogy a pozíciók közben is kényelmes legyen, hiszen ez elengedhetetlen a torna- és a jógaórák alatt! Termékeinket úgy terveztük, hogy Önnek csak a légzésére és a testtartására kelljen koncentrálnia! A termékeket használat közben teszteljük, és a számos vásárlói vélemény alapján folyamatosan fejlesztjük.
Miért jógázzunk? Az ősi Indiából eredő jóga segít megteremteni a test és a lélek harmóniáját. Rendszeres jógázással testileg és lelkileg is jól érzi majd magát! A test hajlékony, erős és feszes lesz. Magabiztosabbá, kiegyensúlyozottabbá és nyugodtabbá válik!
„Regeneráló” jóga A kiegészítők (párnák, téglák, hengerpárnák, takarók, stb.) segítségével a pozíciók tovább tarthatók, így hosszabb ideig élvezhetők. A pozíciók segítenek a relaxációban:
a test ellazul, az elme nyugodtan koncentrálhat.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE