HEAD
  • PADEL LABDÁK Squash, padel - Head padellabda, 3 db  HEAD - Padel
Ref. : 8397246
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
PADEL LABDÁK

Head padellabda, 3 db HEAD

HEAD
Decathlon
Padelütő gyakorlott játékosoknak. Ideális gyakorlott padelezőknek, akik kiváló pattanású labdát szeretnének.

Termékelőnyök

Felpattanás Homogén felpattanás a gumi magnak köszönhetően.
Tartós használat A minőségi filcnek köszönhetően a labda megőrzi eredeti tulajdonságát.
Sebesség Jól gyorsuló labda a kiváló minőségű filcnek és guminak köszönhetően.

Műszaki információ

Honnan is származik a padel?

A padel játék a hatvanas évek végén Mexikóban született. A sport nagyon gyorsan eljutott Spanyolországba és Argentínába, majd Dél-Amerika valamennyi spanyol ajkú országába. Jelenleg a futball mellett, megelőzve a teniszt, a padel a második legtöbbek által űzött sport Spanyolországban. Szerte a világban 8 millióra tehető a padelezők száma.

Melyek a padel játékszabályai?

A meccset két nyert szettig kell játszani 2x2 fővel (páros). A szervákat - két engedélyezett adogatási lehetőség van - az ellenfél ellentétes oldalán lévő adogatóudvarba kell ütni. Egy pattanás engedélyezett. A földön történő pattanás előtt a labda nem érintheti a pálya részeit. A pattanás után a labda érintheti a falat (kizárólag a falat és nem a dróthálót). A pattanást követően a labda kiléphet a játéktérről, és a pályán kívülről is visszaüthető. A pontokat a tenisznek megfelelően számolják.

Hogyan érdemes elkezdeni a padelezést?

Mindenekelőtt válassz egy nagy átmérőjű, elég lassú labdát, és szerezz be egy alkalomszerű teniszezéshez kialakított ütőt. Az ütővel kapcsolatban, részesítsd előnyben a vízcsepp formájú ütőket, mivel ezek nagyobb központosító zónával rendelkeznek, így sokkal könnyebben tudod majd az ütőfelület középpontjába helyezni és onnan jól elütni a labdát. Egy jól kezelhető ütőnek kis súllyal (350 és 380 gramm között) kell rendelkeznie.

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye