Ideális sportkamerák memóriakártyájaként

HC 633X micro SD kártya, 32 GB

Multimédiás fájlok, többek között 1080p full-HD, 3D és 4K videók gyors rögzítéséhez, tárolásához, olvasásához és másolásához. A kártya által alkalmazott UHS-I technológia akár 633-szoros (95 MB/s) adatátvitelt is lehetővé tesz.

 

Ref. : 8348498
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Rögzítse kalandjait HD minőségben! A kalandok és az adrenalin szerelmeseinek! A kártyák teljesítményét kihasználva végre tökéletesen élvezheti a szabadtéri tevékenységek nyújtotta örömöket. A sport- és légi kamerával rögzített, kiváló minőségű 1080p full HD, 3D és 4K felvételeket gyorsan elmentheti, olvashatja és továbbíthatja. Akár 17 órányi felejthetetlen pillanatot tárolhat a kártyán, melyeket bármikor újra élhet.
Élvezze multimédiás fájljait! A kártyák tökéletesen használhatók táblagéppel és okostelefonnal is: nagy sebességgel tölthet le és rögzíthet multimédiás fájlokat, többek között kiváló minőségű filmeket, fényképeket és dalokat.
Gyors adatátvitel a beépített kártyaolvasónak köszönhetően. A kényelmesebb használat érdekében a kártyák mellé egy USB 3.0-ás kártyaolvasót is adunk, mellyel gyorsan és egyszerűen továbbíthatja az adatokat két készülék között.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE