Tegye egyedivé fürdőruháját!

Háromszög fazonú bikinifelső

Hölgyeknek, alkalmankénti vízi sportoláshoz. 80B-95E (francia méret). Nem állítható, háromszög fazonú, személyre szabható bikinifelső, melyhez 26 tetszés szerinti, külön kapható pántot talál. Mell alatti pánt, nyakban állítható, hátul rögzíthető. Enyhén tart.

 

Ref. : 8331418
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Személyre szabhatom a fürdőruhámat! Mivel mindannyian vágyunk rá, hogy a fürdőruhánk egyedi legyen, a Tribord megalkotta a Nahia fürdőruhát, mely pántjainak köszönhetően személyre szabható.

Több mint 26 csomag színes, divatos mintával ellátott pánt kapható a fürdőruhához, így a nyár minden napján újat választhat hozzá.

Válassza ki a felsőt, majd az alsót, végül pedig a pántokat (1 csomag = 4 pánt = 2 pánt a felsőhöz + 2 pánt az alsóhoz)! A kombinációk száma végtelen, válasszon kedve szerint!
Testalkat Ismeri az állítható háromszögfazonú, kihagyhatatlan bikinit? Íme a továbbfejlesztett változat, a nem állítható modell! Formája szinte azonos az állítható változatéval, szintén számos testalkathoz ideális kis és közepes mellbőség esetén.

Mell alatti pántja diszkréten emeli ki a melleket.
A Nahia nem állítható, háromszög fazonú bikinifelső pántjai állíthatók, stabilan tartanak a vízben, levehetők és tetszés szerint cserélhetők!
Méretek szárazon és vizesen Hogy a fürdőruha tökéletesen álljon, még szárazon állítsa be, a vízben ugyanis megnyúlik az anyag. Javasoljuk, hogy a megfelelő méretet válassza! A próbafülkében a fürdőruha simuljon a testére, éreznie kell, hogy tart. Az elasztántól az anyag rugalmas lesz és megnyúlik a vízben.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A terméket használat közben Hendaye-ban és laboratóriumban is teszteltük, így a minőség garantált rendeltetésszerű használat esetén: teszteltük az anyag rugalmasságát, stabilitását és színtartását dörzsölés, mosás, tengervíz, klóros víz és fény hatására, valamint a termék általános állapotát is, többszöri mosást követően.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE