FORCLAZ
  • Trekking konyha Kemping - Gyorsétel bolognai tészta FORCLAZ - Tábori konyha
  • Trekking konyha Kemping - Gyorsétel bolognai tészta FORCLAZ - Tábori konyha
  • Trekking konyha Kemping - Gyorsétel bolognai tészta FORCLAZ - Tábori konyha
Ref. : 8588022
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Trekking konyha

Gyorsétel bolognai tészta túrázáshoz, liofilizált, dehidratált 120 g FORCLAZ

FORCLAZ
4.2/5
4.2/5
Decathlon
Túrázásra specializált csapatunk sporttevékenységhez fejlesztette ki ezt a gyorsételt: magas energiatartalom, minimális súly. 140 g. 381 kcal energia 100 g-ban (140 g dehidratált tömegé). Rehidratált össztömeg: 400 g.

Termékelőnyök

Egyszerű használat Gyorsan (5-8 perc) és könnyen elkészíthető belső vízmérő skálája révén.
Energiabevitel 381 Kcal: 100 g dehidratált / 400 g rehidratált.
Könnyű szállítás Visszazárható csomagolás. Méret: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm. Teljes tömeg: 140 g.

Műszaki információ

Használati tanácsok

A tasak a felénél letéphető, így tányérként használható.
Figyelem! Minél melegebb a víz, annál hatékonyabb a rehidratáció. Ha nem forrásban lévő vizet használsz, várj néhány percig, mielőtt megennéd.

Számít a véleményed!

Sportolóink egészsége és jólléte fontos számunkra, az ételt ennek megfelelően készítettük el. Visszajelzéseitek alapján új receptet dolgoztunk ki kisebb sótartalommal.
Egy új receptet dolgoztuk ki: garantáltan Franciaországból származik! A liofilizált hús hitelesített francia szarvasmarha hús.

Dehidratálás vagy liofilizálás?

Legtöbb ételünk liofilizált (szárított), kivéve a fűszereket, a rizst és a tésztát. Szublimációs folyamat, mely során a szilárd anyag közvetlenül gáz halmazállapotúvá alakul át. Így a kiválasztott hozzávalók megőrzik tápértéküket (szemben más dehidratációs folyamattal). Nagyon fontos még, hogy így az étel megőrzi ízét és kevesebb tartósítószer használata szükséges.

Hogyan készülnek a termékek?

Liofilizált ételeinket Franciaországban gyártjuk.
A marhahúst (származási hely: Franciaország) szárítás előtt alacsony hőfokon (kb. 70 °C-on) 45-60 percig sütik. A többi összetevőt (keményítőtartalmú, ...) külön liofilizálják.
Majd a fűszerekkel, aromás fűszernövényekkel együtt hozzáadják a recept többi hozzávalóját is. Végül tasakokba csomagolják.

Tömeg és méretek

Rehidratált tömeg: 400 g
Dehidratált tömeg: 120 gramm
Méretek: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm
Teljes tömeg: 140 g csomagolással.

Védőgázas csomagolásban. Nyitás után az egészet fogyaszd el.

Az élelmiszer nem tartható el a végtelenségig. Idővel megromlik vagy megrohad. A romlási folyamat lelassítása és ételek frissességének minél hosszabb megőrzése érdekében a lezárás előtt egy élelmiszergázt (nitrogén E941) vezetünk a csomagolásba. Inert és szagtalan, a nitrogén véd az oxidációtól miközben eltávolítja a nedvességrészecskéket.

Átlagos tápérték

Tápanyagérték: 100 g | 120 g (=1 adag) Energiatartalom: 1607 kJ - 381 kcal | 1928 kJ - 457 kcal Zsírok: 8,0 g | 10,0 g ebből telített zsírsavak: 4,3 g | 5,2 g Szénhidrátok: 56,0 g | 67,0 g ebből cukrok: 12,0 g | 14,0 g Fehérjék: 19,0 g | 23,0 g Só: 2,9 g | 3,5 g

Súly

0,14 KGM
Teljes tömeg

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Tárolás Száraz, hűvös helyen tartandó.

Információ/koncepció/technológia

Fejlesztőcsapatunk a bolognai tészta teljes fejlesztési szakaszában tesztelte a terméket a Mont Blanc völgyében végzett túrák során, itt található a Decathlon új túra márkájának, a Forclaznak az irodája.
Az ételt terepen, valós körülmények között teszteltük. Egy tesztelőcsapat 5 héten keresztül tesztelte.
Szakértőnk ajánlása Termékeinket technikai partnereink és fogyasztóink folyamatosan tesztelik a fejlesztés során, hogy minden igényt kielégíthessünk.A terméket dietetikusunk és tesztelőcsapatunk hagyta jóvá.

Vélemények

Munkatársaink véleménye