BTWIN
  • Gyerek trekking kerékpárok (20-24
Ref. : 8576538
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Gyerek trekking kerékpárok (20-24")

GYEREK TÚRAKERÉKPÁR RIVERSIDE 900, 9-12 ÉVESEKNEK, 26 COLOS BTWIN

BTWIN
Könnyű kerékpárt keresel?Ez a túrakerékpár tökéletes 9 - 12 éves gyerekeknek (135 - 150 cm magas) városban és ösvényeken. Alumínium alkatrészeivel a kerékpár súlya csupán 10 kg! 8 sebességgel felszerelt, gumiköpeny oldalsó barázdákkal minden terepre, aszfalton és örvényen történő kerékpározásra.

Termékelőnyök

Könnyű súly Alumínium váz, villa és alkatrészek, ezért csupán 10 kg.
Egyszerű használat Könnyű kerékpár, a fékkarok a gyermek kezéhez lettek kifejlesztve.
Kényelmes írányítás Selle Royal ergonómikus nyereg, 26"-os kerekek.
Sokoldalúság Gumiköpeny minden terepre oldalsó barázdákkal aszfaltra és ösvényre.

Műszaki információ

Könnyű kerékpár: alumínium váz és villa.

A vázat alumíniumból készítettük, hogy minél könnyebb legyen a kerékpár. Az alumínium korróziógátló tulajdonsággal rendelkezik: a váz és a villa még nedves, vagy homokos környezetben sem rozsdásodik.

Miért válassz 26"-os kereket?

A 26"-os kerekeknek 2 előnye van:
- A kerék nagyobb teljesítményre képes, jobban tartja a sebességet. A kerékpár stabilabb, vagyis könnyebb irányítani. - A nagyobb méret nagyobb kényelmet biztosít, mert nagyobb felületen érintkezik a talajjal.

Ergonomikus nyereg

A még nagyobb kényelem érdekében a kerékpárt SELLE ROYAL nyereggel szereltük fel, amely megfelel a gyermek morfológiájának. A szivacshab összetétele fokozott rugalmasságot és légáteresztést biztosít, ezáltal a nyereg kényelmes és tartós.

Az egytányér előnyei

A kerékpár egytányéros rendszerrel felszerelt. Egyetlen váltókarral rendelkezik, a mutató- és hüvelykujjal könnyen kezelhető a 8 sebesség. 36 fogas egytányér, 11-34-es kazetta: megkönnyíti a sebességváltást.

Miért terveztünk a gyerekek kezéhez megfelelő fékkart?

Mivel a gyerekek keze kisebb, mint a felnőtteké, nem könnyű elérniük a fékkart. Ezért mérnökeink és tervezőink a kormányhoz közelebb helyezték el a fékkart, hogy könnyen el lehessen érni. A fék így kéznél van!

V-fék: Hatékony fékek

2 V-fékkel könnyen fékezhető. 2 féktesttel és fékpofával felszerelve, mely közvetlenül hat a felnire, így lassítja vagy megállítja a kerék forgását.

Könnyű és megfelelő hajtómű

Új alumínium hajtómű a gyerek lábához méretezett, 152 mm hosszú hajtókarral. Ezzel a hajtóművel könnyen megy a pedálozás. A dupla láncvédő megakadályozza a lánc leesését.

Pontos kormányzás

A pontosabb kormányzás érdekében a kerékpárt rövid alumínium kormányszárral (60 mm) és 540 mm széles kormánnyal szereltük fel. Így pontosabban haladhatsz az útvonalon.

Kiegészítő felszerelés

Elöl elemes LED lámpa: jól bevilágítja az utat. Közúti közlekedéshez felszerelt: elemes lámpák, csengő, fényvisszaverő elemek (macskaszemek) a kerekeken.
A váz kompatibilis más kiegészítőkkel:
sárvédő, kerékpáros táska, kitámasztó, kulacstartó, csomagtartó.

Gyorszár elöl és hátul (quick release)

Defektet kaptál?Ki kell venned egy kereket, hogy elférjen a kerékpár a csomagtartóban? Semmi sem egyszerűbb, a 2 gyorszárral könnyen kivehető az első és a hátsó kerék.

Kerék/Gumiköpeny információ

A kerékpár mix gumiköpennyel felszerelt, amely megfelelő aszfaltra és ösvényre. 20 colos 1,7 - 2,2-es gumibelső, schrader szelep.

A kerékpár méretei

160X80 cm

És ha interneten rendelem meg?

A kerékpárt menetkészre összeszerelve kézbesítjük.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Váz
100% Alumínium
Tárolás Tiszta, száraz helyen tárolandó. Rendszeresen tisztítsd és zsírozd a láncot. Tanácsunk kerékpározás előtt: Fújd fel a kerekeket a gyártó által javasolt értékre, amely a kerék oldalán van feltüntetve.
Korlátozott felhasználás: MTB kerékpározáshoz nem ajánlott. Védősisak használata javasolt!

Vélemények

Munkatársaink véleménye