INESIS

Gyerek putter, jobbkezes, 2-4 éveseknek - Inesis

7 990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8546379

A puttert a golflabda könnyű gurításához terveztük.

Valódi putter a legkisebbek számára! 2-4 éves vagy 110 cm-nél alacsonyabb gyerekek testfelépítésének megfelelően kialakított ütő.

Szín: Sárga

Online készlet

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Könnyű súly

    Pehelysúlyú putter a legkisebbeknek.

    Leírás

    Méretek

    Hossz: 22" vagy 56 cm

    AZ INESIS CSAPATA

    Az INESIS szenvedélyes golfozókból álló csapat, amelynek tagjait tervezők, termékfelelősök, tesztmérnökök, modellezők, termékmenedzserek, stb alkotják. Termékeinket teljes egészében magunk tervezzük. Visszajelzéseitek és a vásárlói észrevételek lehetőséget adnak a számunkra, hogy minden egyes terméket úgy fejlesszünk, hogy a golf mindig az öröm szinonimája legyen.

    TERVEZŐKÖZPONTUNK

    Termékeink fejlesztését és tesztelését Franciaországban, az INESIS GOLF PARK tervezőközpontban végezzük, amely egy golfpálya szívében található. Tervezőcsapataink állandó kapcsolatban állnak különböző szintű és korú golfozókkal annak érdekében, hogy kifejlesszék azokat a termékeket, amelyekkel a lehető legkönnyebb a golfozás minden játékos számára.

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Ütőfej 100% Alumínium Szár 100% Üvegszál Markolat 100% Butadién gumi

    Tárolási tanácsok

    Nedvességtől védett helyen tárold putter ütődet annak érdekében, hogy ne veszítsen a minőségéből. A putterfej (kidolgozás) védelmére javasoljuk a védőtok használatát.

    Jóváhagyta

    A termékek értékelése és jóváhagyása tekintetében bízunk golfozóinkban. A termékeinkkel kapcsolatos véleményeket és észrevételeket figyelembe véve járunk el. Vásárlóink 100-as putter ütőre vonatkozó értékeléseit Te is megtekintheted, saját véleményed is megoszthatod velünk, így aktívan részt vehetsz a termékek fejlesztésében.

    Vélemények