OXELO

Gyerek görkorcsolya Play 3, rózsaszín, lila

9 990 Ft
Ref. : 8367591

Gyermeked kipróbálná a görkorcsolyázást? Ezzel a görkorcsolyával kiválóan fejlesztheti a motoros készségeit és az egyensúlyát.

Ideális görkorcsolya, amellyel bevezetheted gyermekedet a görkorcsolyázás világába, szabályozott sebesség mellett. A kisebb méretek esetében egy extra stabilizáló rendszer található az oldalán.

Szín: Rózsaszín / Sötétlila

  • 26/28 undefined
  • 28/30 undefined
  • 30/32 undefined
  • 32/34 undefined
  • 34/36 undefined

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Kényelem

    A kivehető cipőbelső szivacsból készült a kényelem érdekében.

    Kiváló menetélmény

    A csapágyakat úgy tervezték, hogy lendületvételnél mérsékeljék a sebességet.

    Jól tart

    Jó tartás és védelem a váz és a pontos beállítású csatok révén.

    Állítható

    3 méretbeállítási lehetőség a láb növekedésének megfelelően.

    Leírás

    Biztonsággal kapcsolatos tanácsok

    Mi a teljes körű védelmet javasoljuk: sisak, könyök-, térd- és csuklóvédő. Végül is, az a testrész, amelyre esel… közel se véletlenszerű.

    Néhány szó a technikáról: kerekek és csapágyak...

    Noha a középhaladó riderek számára ABEC 1 – ABEC 7 csapágyak készülnek, ennél a gyerekmodellnél a csapágyakat a kezdő görkorcsolyázók használati sajátosságaihoz alakították ki a progresszív gördülés és a biztonság érdekében. Összegezve azt mondhatnánk, hogy „a görkorcsolya kevésbé gyorsan gurul”. A görkorcsolyakerekek mérete 63 mm.

    Hogyan állítható be a gyerek görkorcsolya mérete?

    Látod a kis nyelvecskét a cipő orr-részén? Csak annyi a teendőd, hogy a tépőzáras nyelvecskét a megfelelő számhoz állítod. 1-es szám a legkisebb méret, 2-es szám a középső méret, 3-as szám a legnagyobb méret beállításához. A cipő elején így szabad hely keletkezik és 2 mérettel nagyobb lesz a cipőd. Ötletes, nemde?

    Opcionális stabilizáló szett (ref.: 8282768)

    A „stabilizáló szett” néven árusított csavarkészlet minden méretű PLAY3 és PLAY5 típusú rollerekhez megfelelő. Stabilitás készlet lehetővé teszi, hogy "tricikli" funkcióval kezdjen tanulni a gyerek: jó módszer a stabilitás javítására a görkorcsolyázás kezdeti szakaszában a biztonságérzet gyors kialakulásához.A 26/28-as méretű PLAY3 görkorcsolyákon a stabilizáló szett előre fel van szerelve.

    A görkorcsolyázni tanulók körében a Play 3 görkorcsolya 8 éves múltra tekint vissza :)

    Hát igen, 8 év elteltével sem vagyunk kevésbé büszkék. Olyannyira, hogy véleményeiteknek köszönhetően, rendszeresen fejlesztjük a görkorcsolyákat. Például, felvetettétek a „stabilizáló szett” ötletét: egy apró csavar, amelyre „tricikli” módjára 2 kerék erősíthető a görkorcsolya hátsó részén. Ez rendkívül egyszerű, és valóban megkönnyíti az első lépéseket. Legutóbb a rögzítőklipszeket is tovább tökéletesítettük. Egyszóval: köszönjük!

    A gumiból vagy a műanyagból készült kerekek és fékek a jobbak?

    A műanyaggal ellentétben, amely csúszik és nem fejt ki igazi fékhatást, a 63 mm-es gumi jobban tapad: a lendületvételnél megcsúszás nélkül biztosítja a gurulást és a hatékony fékezést. Ráadásul a gumi tartósabb, mint a műanyag. Az Oxelo csapata változatlanul elkötelezett a biztonság kérdésében, függetlenül attól, hogy milyen szintű a gyermek technikai tudása. Épp ezért azt választottuk, hogy minden gyerek görkorcsolyára gumiból készült kerék és fék kerüljön a PVC helyett.

    Szeretnéd megjavítani a görkorcsolyádat vagy elvégezni rajta a karbantartást?

    A fékek, a különböző méretű kerekek (még a világító kerekek is) vagy a megfelelő méretű csavarok megrendelhetők a Decathlon áruházak műhelyszolgáltatásánál és az internetes oldalunkon. Mindezek az alkatrészek nagyon könnyen felszerelhetők. Bátran tekintsd meg a YouTube Oxelo oldalán található tanácsainkat és oktatóanyagainkat: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

    Hogyan hosszabbítható meg a kerekek élettartama?

    Egyes kerekek, attól függően, hogy a görkorcsolya melyik részén helyezkednek el, gyorsabban használódnak el. Rendszeres időközönként bátran cseréld meg egymással a kerekeket.
    Amikor a kopás mértéke eléri a kerék belsejében lévő 7 látható kör közül az elsőt, itt az ideje, hogy a kerekeket valóban lecseréld.

    Hogyan történik a görkorcsolyák tesztelése?

    Minden görkorcsolyánkat laboratóriumban teszteljük. A tesztek révén lehetőség nyílik az európai normáknak megfelelő jóváhagyásra és a kopásállósági vizsgálatok elvégzésére is. A tesztelés további gyakorlati tesztekkel egészül ki, amelyek részben mérhetők, míg más esetben a tesztelők véleményére támaszkodunk. Eredmény: tesztelt, kipróbált és... elfogadott termék. A tesztelést görkorcsolya partnerklubjaink riderei is segítik.

    Jótállás

    1 év, kivéve a kopó alkatrészeket (kerék, csapágy, fék).

    Súly

    26/28 : 1.332 kg
    28/30 : 1.41 kg
    30/32 : 1.462 kg
    32/34 : 1.49 kg
    34/36 : 1.546 kg

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Alsó rész 50% Poliuretán, 50% Polipropilén Felsőrész 70% Poliészter, 30% Polipropilén Belső rész 75% Poliészter, 25% Poliuretán

    Tárolási tanácsok

    Szobahőmérsékleten, száraz helyen tárolandó. Használat után ne szárítsd hőforrás közelében vagy nyílt láng mellett!

    Használatra vonatkozó korlátozások

    EN13843B szabvány (max. 60 kg), kivéve 26/28 EN71 játék szabvány

    Vélemények