OXELO
end-of-life

Gumi megerősítés elöl a kopás csökkentésére.

Ref. : 8370554

Gyerek gördeszkás cipő, Crush

Gyerekeknek a gördeszkás figurák elsajátításához. Deszkás gyerekcipő a gördeszkás figurák elsajátításához. Gumi megerősítésű cipőorr a kopás mérséklésére, ha a láb a deszka tapadófelületéhez dörzsölődik.

Ez a termék nincs készleten

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ
A Crush skate cipő hogyan csillapítja a lábat érő ütéseket?

Széles és vastag cipőnyelv a lábat érő ütések tompítására.

Milyen a gördeszkás cipő tapadása?

Gumitalpú gördeszkás cipő, jó tapadás a deszkán és a talajon az elrugaszkodásnál. Megcsúszás nélkül felmehetsz a skatepark moduljaira.

Tartós-e a gördeszkás cipő?

Az elöl lévő 1,2 mm-es gumi megerősítés csökkenti a cipő kopásának mértékét. Formai kialakítása hajlékonyságot kölcsönöz a cipőnek. A talp ragasztott és varrott, mely még jobban meggátolja, hogy leváljon. Megerősített varrások.

Mi a különbség a magas és az alacsony szárú cipők közt?

A másik kérdés a fazon, hiszen a magas vagy alacsony szárú cipőknek más-más előnyei vannak. Ha magas a cipő szára, jobban védi a bokát, stabilabb és jobb tartást biztosít a lábnak.
Egy rövid szárú cipő nagyobb mozgásteret és könnyebb mozgást enged a lábnak.

Hogyan válasszuk ki a gördeszkás cipőt?

A gördeszkás cipő kiválasztásakor a cél, hogy a cipő olyan szabadságot nyújtson, mint amennyire jól tartja a lábat.A cipő nem lehet túl nagy, hogy jól tartson, de ne is legyen túl szoros, hogy a lábfej ne tudjon hajolni.Továbbá, az új cipőink általában elég szűknek bizonyulnak kezdetben, de néhány órai viselet után már megfelelően alkalmazkodnak a lábhoz. Ezért ideális kicsit szorosabb cipőt választani.

Még több szűrési érték Kevesebb szűrő
VÉLEMÉNYEK
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE