QUECHUA
  • Fiú cipő Túrázás - Gyerek bakancs MH 500 QUECHUA - Cipő, bakancs, szandál
  • Fiú cipő Túrázás - Gyerek bakancs MH 500 QUECHUA - Cipő, bakancs, szandál
  • Fiú cipő Túrázás - Gyerek bakancs MH 500 QUECHUA - Cipő, bakancs, szandál
  • Fiú cipő Túrázás - Gyerek bakancs MH 500 QUECHUA - Cipő, bakancs, szandál
  • Fiú cipő Túrázás - Gyerek bakancs MH 500 QUECHUA - Cipő, bakancs, szandál
  • Fiú cipő Túrázás - Gyerek bakancs MH 500 QUECHUA - Cipő, bakancs, szandál
Ref. : 8572760
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Fiú cipő

Gyerek bakancs túrázáshoz MH500, vízhatlan, 28-39-es méret, kék, szürke QUECHUA

QUECHUA
4.9/5
4.9/5
felhasználói értékelés
Méret értékelés
Még nincs értékelés ehhez a mérethez
Decathlon
Túrázó szülőkből álló csapatunk fejlesztette ki ezt a technikai bakancsot túrázáshoz bármilyen időben. Tökéletes túrázáshoz hegyi ösvényeken. Talpa kiválóan tapad, bőr, megerősített felsőrésze jó tartást biztosít, vízhatlan membránja pedig szárazon tartja a lábat.

Termékelőnyök

Tapadás Gumitalpa kiváló kompromisszum száraz vagy nedves talajon.
Vízhatlanság Laboratóriumban tesztelt vízhatlan membrán.
Ütéscsillapítás Újrahasznosított PU belső ütéscsillapítás, kiváló kényelmet biztosít.
Könnyű súly A bakancs 366 g 36-os méretben.
Jól tart Nagyon jól tartja a bokát a félmerev felsőrész.
Kopásállóság Az összetevőknek és az illesztésnek köszönhetően a cipő nagyon tartós.

Műszaki információ

Talp tapadása

Cipőink talpai védjeggyel vannak ellátva. Ehhez olyan laboratóriumi teszteknek kell megfelelni, melyek különböző terepeken (sima, egyenetlen, száraz, nedves) mérik a cipő tapadását. A talp minőségét túrázóink valós körülmények között terepen, hegyvidéken tesztelik és értékelik.

Vízhatlansági teszt

Laboratóriumban és terepen is teszteljük a cipőt, hogy optimális vízhatlanságot és légáteresztést biztosítson. Először víz alá merítjük, hogy megvizsgáljuk, vannak-e légbuborékok a cipő felületén. Majd félig vízbe merítve, egy gépkar mozgatja a cipőt, a gyaloglást szimulálva: ekkor azt ellenőrizzük, hogy a cipő belseje tökéletesen száraz marad-e.Ennél a modellnél a teszt 8 km-el volt egyenértékű a fent említett körülmények között.

A vízhatlanság meghosszabbítása

A cipő vízhatlansága sokszor nem érvényesül a cipő szárának tetején beszivárgó víz miatt. Azért, hogy tovább száraz maradjon a lábfejed, javasolt vízhatlan kamásli viselete, amely védi a cipő szárát a víztől, de még a kavicsoktól és a homoktól is... Emellett évente néhányszor impregnáló spray használata is javasolt a vízhatlanság megújítására vagy a foltok ellen.

Milyen méretet válassz?

Kiránduláshoz, túrázáshoz válassz egy mérettel nagyobb cipőt, hogy kényelmes legyen, és a cipő orra ne nyomja a lábujjakat. Javaslat: Vágd le a körmeidet és nézd meg, hogy a fűző megfelelően szoros legyen ahhoz, hogy megakadályozza a lábfej előre csúszását a cipőben.

Vásárlási tanácsok

A próba során gyermeked mindkét cipőt vegye fel túrazoknira és állva is próbálja ki. Próbálj fel több modellt, akár több méretben is! Két ponton ellenőrizd, kényelmes-e a cipő: a saroknál és a rüsztnél! Figyelj arra, hogy sehol se szorítsad a cipő a próba során! Próbaképp érdemes gyalogolni a cipőben az áruházban. Fokozatosan szoktasd hozzá gyermeked lábát a cipőhöz, egyre hosszabb túrákon hordva a cipőt.

KIVEHETŐ TALPBETÉT

Kivehető talpbetét a gyorsabb száradásért. Ortopédiai talpbetéttel is viselhető.

KÖRNYEZETBARÁT ELJÁRÁS

Tudatában vagyunk annak, hogy cselekednünk kell bolygónk védelme érdekében, ezért a Quechua elköteleződött a termékek környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében. Ennél a terméknél újrahasznosított anyagot (PU) használtunk a talpbetét és a közbülső talp esetében, így csökkenteni tudjuk a környezeti hatást. Ez még nem elegendő, ezért azon dolgozunk, hogy a bakancs 100%-ban környezetbarát legyen.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Alsó rész
50% Poliuretán, 50% Gumi (BR)
Felsőrész
45% Poliészter, 55% Nubuk marhabőr
Belső rész
100% Poliészter
Kezelési útmutató: Tisztítsd nedves ruhával!.
mosás tippek
Kézzel mosandó
Kézzel mosandó
Tárolás Nedvességtől védett, jól szellőző helyen tárolandó!

Információ/koncepció/technológia

Végül a Quechua termékeket hegyi túrázás során is teszteljük azért, hogy megfeleljünk azoknak a körülményeknek, amelyekkel túrázás közben találkozol.
Mérnökünk számos gyerekkel teszteltette a terméket a teljes fejlesztés során egészen a forgalomba hozatalig.
Szakértőnk ajánlása Fejlesztőközpontunk a Mont Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben jobb, szebb és praktikusabb termékek tervezésén és fejlesztésén dolgozik. A kész termékeket ezután szigorú teszteknek vetjük alá terepen, mert meggyőződésünk, hogy csak a valós körülmények között végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlődéséhez.

Vélemények

Munkatársaink véleménye