DITA
  • Labda, grip, táska gyephokihoz USA csapatsportok, rögbi, floorball - Gyeplabda gyakorláshoz, sima  DITA - USA csapatsportok, rögbi, floorball
  • Labda, grip, táska gyephokihoz USA csapatsportok, rögbi, floorball - Gyeplabda gyakorláshoz, sima  DITA - USA csapatsportok, rögbi, floorball
Ref. : 8618121
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Labda, grip, táska gyephokihoz

Gyeplabda gyakorláshoz, sima felületű, fehér DITA

DITA
Decathlon
Gyeplabda edzésekhez homokos pályán. Ideális labda kezdőknek és edzésre, homokos pályán és beltéren.

Termékelőnyök

Labdaérintés Lyukas PVC labda. Közepesen tartós.
Sebesség Sima felületű borítása révén jól tartja az irányt homokos pályán.

Műszaki információ

Termék részletes leírása

Rotációs öntéssel készült, PVC. Lyukacsos. Sima felület.Alapszintű labda. Közepesen tartós.

Súly és átmérő

Súly: 150 g, Átmérő: 70 mm

Súly és átmérő, FIH szabvány

A Nemzetközi Gyeplabda Szövetség előírásai alapján a labda átmérője 71,3 és 74,8 mm között lehet, súlya pedig 156 és 163 g között. Léteznek "mini" labdák hagyományos mérettel, de kisebb súllyal kezdő gyerekek számára, valamint "street" labdák, amelyek sokkal kisebbek és könnyűek a kertben, az utcán vagy a házban való gyeplabdázáshoz.

Hogyan készült egy gyeplabda?

A gyeplabda teli vagy lyukacsos és műanyagból készül. A magas minőségű labdák közepe parafával vagy gumival töltött. A műanyag és a mag összetételétől függően változik a labda keménysége és a visszapattanás magassága. A labda felülete sima vagy lyukacsos.

Melyik labda milyen pályára való?

A sima felületű labda leginkább homokos pályára megfelelő. A sejtszerkezetes labda nedves felületen ideális, mivel jobban tapad a pályához és az ütő fejéhez, mint a sima labda.

Labda edzésekhez vagy mérkőzésekhez?

Az edzésekre szánt labdákkal ellentétben a meccslabdák hatékonyabbak az érintést, az iránytartást és a sebességet tekintve.

Tervező

1891-ben alapította M. Allah Dita Pakisztánban. A sportág kezdeti szakaszában Dita számos olyan újítás mögött állt, amelyek a napjainkban ismert gyeplabdát alakították. Dita páratlan szakértelemmel olyan termékeket tervez, amelyek elősegítik a kreatív és hatékony játékot. Seve van Ass, Florent van Aubel és Martin Hâner is ezt a játékot játsszák!

Információ

A feltüntetett információk a gyártótól származnak, vagy a legyártott mintadarabok alapján szereztük be őket.

méret

NO SIZE |

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye