GARMIN

Gps-es okosóra Vivoactive 4s, fekete szürke csattal

99 990 Ft
111 990 Ft -10%
*A leárazás kezdete: 2023. 08. 18.
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8613772

GPS-es okosóra, mely illeszkedik az aktív életstílusodhoz. Tartsd szemmel egész nap az egészséged. Eddz a könnyen követhető, animált utasítások segítségével.

Tölts le egyszerűen zenéket, hogy azokat telefon nélkül is hallgathasd. Akár 20 féle kül- és beltéri tevékenységet rögzíthetsz az előre betöltött sportalkalmazásokkal.

Online készlet
Csak áruházban elérhető

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Üzemidő

    Akár 8 nap okosóra módban, akár 6 óra GPS használat és zenehallgatás mellett.

    Sokoldalúság

    Légzésfigyelés:Tudni fogod,hogyan lélegeztél nappal,alvásod során,jógázás közben

    Leírás

    Body Battery™ energiafigyelés:

    Láthatod tested energiaszintjét a nap során, így tudni fogod, mikor a legcélszerűbb edzened vagy pihenned.

    Pulzoximéter ( nem orvosi segédeszköz ):

    A pulzoximéter méri véred oxigéntelítettségét nappal és alvásod során, így tudni fogod, mennyi oxigént használ fel a tested.

    Fejlett alvásfigyelés:

    Lásd a teljes képet, részletesen mutatva alvásod során, hogy mikor voltál mélyalvás, éber vagy REM szakaszban.

    Menstruációs ciklus nyomon követése:

    A Garmin Connect™ alkalmazás segít nyomon követni ciklusodat, naplózhatod fizikai és érzelmi tüneteidet és jobban átláthatod, hogy miként hatnak ezek az edzésedre. A csuklódon követheted nyomon az információkat, emlékeztetőket és ciklusoddal kapcsolatosan naplózott információidat.

    Stressz-szint figyelemmel kísérése:

    Láthatod, ha nyugodt, kiegyensúlyozott vagy stresszes napod van. Relaxációs emlékeztető hívja fel a figyelmet, ha célszerű egy rövid légzőgyakorlattal ellazulni.

    Vízháztartás nyomon követése:

    Fontos a hidratáltság az egészség megőrzéséhez. Naplózd folyadékfogyasztásod, hogy lásd hidratáltságod és azt is, hogy ez napról-napra hogyan változik.

    Csuklón mért pulzus:

    Az óra folyamatosan figyeli a pulzusszámot és képes jelezni, ha túl magas, miközben pihensz. Arra is alkalmas, hogy mérje, mennyire erősen edzel.

    Minden nap hordható:

    A cserélhető óraszíjaktól az ellenálló Corning® Gorilla® Glass 3 számlapig, ez az óra egész napos viselésre lett tervezve. Nyugodtan magadon hagyhatod, ha vízbe mész, hiszen 5ATM nyomás szerint vízálló. A folyamatosan bekapcsolt, napfénynél is olvasható Garmin Chroma Display™ kijelzőtechnológia miatt egész nap jól látható.

    Animált edzések:

    Nincs szükség többé videókat keresni az edzéstechnikákról. Ez az óra könnyedén követhető animációkat mutat kardió-, erősítős-, jóga- és pilátesz edzésekhez. Még többet letölthet a Garmin Connect online közösségből.

    Végy egy mély levegőt:

    Számos légzőtechnikát képes mutatni ez az okos kis óra. Ha pihenni vagy összpontosítani szeretnél, indítsd el a légzéstevékenységet, az óra pedig figyeli a stressz-szinted, légzésed, így jobban megértheted tested reakcióját.

    Vélemények