OXELO

Gyerek kétsoros görkorcsolya

21 990 Ft
Ref. : 8494830

Megismernéd a művészi görkorcsolyázást vagy megtanulnál néhány tánclépést görkorcsolyával? Akkor ez a quad görkorcsolya tökéletes választás!

A művészi görkorcsolyák bel- és kültéren is kényelmesek, jó minőségű gördülést biztosítanak.

Szín: Fehér

  • 35 undefined
  • 36 undefined
  • 37 undefined
  • 38 undefined
  • 39 undefined
  • 40 undefined
  • 41 undefined

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Kiváló menetélmény

    ABEC 3 csapágyak. 54x32 mm 85A keménységű kerekek.

    Tapadás

    Gumikerekek és gumifék a csúszásmentes gördüléshez és a hatékony fékezéshez.

    Kényelem

    Szivaccsal bélelt belső cipő a kényelmes korcsolyázáshoz.

    Leírás

    Mi a művészi görkorcsolyázás?

    A művészi görkorcsolyázás egy akadémiai sportág, amelyet klubokban, zárt térben gyakorolnak. A művészi görkorcsolyázás egyénileg, párban vagy csoportosan is gyakorolható, és ötvözi a technikaiságot, az eleganciát és a teljesítményt. Ez egy olyan sport, amellyel a gurulás és a sebesség élményét tapasztalhatod meg. Szigort és edzettséget igénylő versenysport, amely regionális, országos és akár nemzetközi szinten is jelen van.

    Mi a különbség a művészi görkorcsolyázás és a skate dance között?

    Bár a művészi görkorcsolyázás is egyfajta tánc, nem egészen ugyanaz mint a skate dance. A diszkók és a funk zene hangulata, egy kis hip-hop, néhány tánclépés görkorcsolyán vagy egy kör a diszkó parketten, mond ez valamit? Az afro-amerikai kultúrából eredő skate dance az elmúlt években újjáéledt szerte a világon.

    A skate dance újjáéledése

    A közösségi hálón számos kezdő koreográfiával vagy skate dance-ben jártas korcsolyázókkal találkozhatsz. Vesd bele magad a görkorcsolyázás szórakoztató és határtalan élményébe!

    Skate dance, művészi görkorcsolyázás és városi közlekedés

    Ezt a görkorcsolyát az Oxelo csapata álmodta meg kezdők számára a művészi görkorcsolyázás és a skate dance elkezdéséhez és gyakorlásához. A magas szár, az alacsony sarok és a fitnesz görkorcsolyákéhoz képest alacsonyabban elhelyezkedő fék, olyan elemek, amelyek megkönnyítik a mozgást és a táncot (előre és hátra gurulás).

    Milyen görkorcsolyát válassz városi cirkáláshoz?

    Ha túrázáshoz, krúzoláshoz vagy városi közlekedéshez keresel görkorcsolyát, tekintsd meg a fitnesz görkorcsolya választékunkat.

    Miért látható néhány képen a görkorcsolya fék nélkül?

    Néhány skate dance lépéshez leveheted a féket (vagy stopper), ahogy Ella is tette a képeken és a skate dance videóban. Ez lehetővé teszi a nagyobb lépések és speciálisabb mozdulatok kivitelezését anélkül, hogy a fék a talajjal érintkezve zavarná a mozgást. Az első alkalmakkor nem szükséges levenni a féket.

    Szükséges a védőfelszerelés viselete kezdők számára skate dance-hez vagy művészi görkorcsolyázáshoz?

    A gördülő sportok esetében előfordulnak esések a tanulási folyamat során, ami még a gyakorlottabbakkal is megesik. A maximális védelem érdekében javasoljuk legalább az alábbi kiegészítők viselését: térdvédő, csuklóvédő, sisak. A könyökvédő és a védőszivacsos rövidnadrág szintén hasznos társ lehet, amikor még bizonytalan az egyensúlyozás. Ha úgy éreznéd, nem túl stílusosak, gondolj arra, hogy az ízületeid mindenképp hálásak lesznek.

    Hogyan tervezték meg ezt a művészi görkorcsolyát?

    Cipő felsőrész: szintetikus PU.
    Fék: injektált PU (nem hagy nyomot a felületen). Felfüggesztés/Trucks: rendkívül ütésálló PP. Kerekek: Injektált PU.

    A művészi görkorcsolya megfelel a CE EN 13899 szabványnak. Mire vonatkozik ez a szabvány?

    A termék megfelel az EN 13899 szabványnak (gördülő sporteszközök és görkorcsolyák). A sérülésveszély kockázatának csökkentése érdekében a szabvány meghatározza a biztonsági követelményeket, a vizsgálati módszerekre vonatkozó specifikációkat, a jelöléseket vagy információkat. Ez a szabvány a 20 kg-nál nagyobb és 100 kg-nál kisebb tömegű felhasználóknak szánt görkorcsolyára vonatkozik.

    Hogyan cserélhetők az elhasználódott alkatrészek?

    A pótalkatrészek (54mm/85A kerekek, ABEC 5 vagy ABEC 7 csapágyak) az áruházakban és az interneten keresztül megvásárolhatók. Javasoljuk, hogy rendszeresen cseréld meg a kerekeket (a belső kerekeket a külsőkkel), hogy egyenletesen kopjanak. Ugyanez érvényes a fékekre is: a jobb- és a baloldali fék megcserélésével a kopás mértéke egyforma lesz, így megnövelhető a fékek élettartama.

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Felsőrész 50% Polivinil-klorid, 50% Poliészter Bélés 100% Poliészter Saroktámasz 100% Acél Kerekek 100% Poliuretán Talp 100% Polivinil-klorid

    Tárolási tanácsok

    A görkorcsolya száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolandó. Használat után ne szárítsd hőforrás közelében vagy nyílt láng mellett!

    Képek

    Gyerek kétsoros görkorcsolya
    Gyerek kétsoros görkorcsolya
    Gyerek kétsoros görkorcsolya
    Gyerek kétsoros görkorcsolya

    Videók

    Vélemények