CAPERLAN
soldesprix
  • ETET#ANYAG, ADALÉK, CSALI FINOMSZERELÉKE Horgászsport - GOOSTER árvaszúnyog adalék CAPERLAN - Finomszerelékes horgászat
  • ETET#ANYAG, ADALÉK, CSALI FINOMSZERELÉKE Horgászsport - GOOSTER árvaszúnyog adalék CAPERLAN - Finomszerelékes horgászat
  • ETET#ANYAG, ADALÉK, CSALI FINOMSZERELÉKE Horgászsport - GOOSTER árvaszúnyog adalék CAPERLAN - Finomszerelékes horgászat
  • ETET#ANYAG, ADALÉK, CSALI FINOMSZERELÉKE Horgászsport - GOOSTER árvaszúnyog adalék CAPERLAN - Finomszerelékes horgászat
  • ETET#ANYAG, ADALÉK, CSALI FINOMSZERELÉKE Horgászsport - GOOSTER árvaszúnyog adalék CAPERLAN - Finomszerelékes horgászat
  • ETET#ANYAG, ADALÉK, CSALI FINOMSZERELÉKE Horgászsport - GOOSTER árvaszúnyog adalék CAPERLAN - Finomszerelékes horgászat
Ref. : 8305116
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
ETET#ANYAG, ADALÉK, CSALI FINOMSZERELÉKE

GOOSTER árvaszúnyog por adalék CAPERLAN

CAPERLAN
Decathlon
Étvágygerjesztő hatás, nagyon vonzóvá teszi a halak számára az etetőanyagot. A Gooster adalék illata növeli az etetőanyag vonzerejét, gyorsan odacsalja a halakat. Egy 250 g-os tasak 2 kg etetőanyaghoz adandó.

Termékelőnyök

Étvágygerjesztő hatás Az adalék íze meghozza a keszegfélék étvágyát.
Egyszerű használat A kellő hatékonyság érdekében 1 tasak adalékot keverj 2 kg etetőanyaghoz.

Műszaki információ

Hivatalos megnevezés

Adalék pontyféléknek.

Összetétel

Gooster ponty adalék: Keksz, halliszt, állati (sertés) melléktermék
Adalék: eper aroma

GOOSTER bodorka adalék: Keksz, fahéj.

Gooster árvaszúnyog adalék: Keksz, állati (sertés) melléktermék
Adalék: árvaszúnyog aroma.

Gooster vanília adalék: Keksz, kurkuma
Adalék: vanília aroma

Analitikus összetétel

Nyersfehérje: 23% (ponty) // 11% (bodorka) // 12% (árvaszúnyog) // 12% (vanília)
Nyerszsír : 12% (ponty) // 11% (bodorka) // 12% (árvaszúnyog) // 11% (vanília)
Cellulóz: 2%
Nyershamu: 2%

Engedélyszám

NL211366

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Korlátozott felhasználás: Száraz helyen tárolandó! Emberi fogyasztásra nem alkalmas!

Információ/koncepció/technológia

Szakértőnk ajánlása 2013. nyár

Vélemények

Munkatársaink véleménye