Olyan vékony és könnyű, hogy el is feledkezik róla

Elektronika Elektronika - Galaxy S5 S6 S6E S7 karpánt  BELKIN - HD - GEONAUTE
  • Elektronika Elektronika - Galaxy S5 S6 S6E S7 karpánt  BELKIN - HD - GEONAUTE
Elektronika

Fekete karpánt Galaxy S5 S6 S6E S7 okostelefonhoz BELKIN

BELKIN
A telefon védelmére edzés közben. Így az edzésre koncentrálhat! A csúcsminőségű Slim-Fit Plus nagyon vékony, így tökéletesen illeszkedik a Galaxy S5 S6 S6E S7 készülékhez, és olyan kis méretű, hogy észre sem veszi, hogy viseli.

 

Ref. : 8376013
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Pontos, jól tart A csúcsminőségű Sport-Fit védi Galaxy telefonját edzés közben. És hihetetlenül kellemes viselet. Nagyon vékony, így tökéletesen illeszkedik, és olyan kis méretű, hogy észre sem veszi, hogy viseli. Így zavartalanul az edzésre koncentrálhat!
Elegáns kialakítás A Galaxy S7 számára készült Sport-Fit karpánt rugalmas neoprén bevonattal készült, kézzel mosható. Biztosan tart, karján marad, nem csúszik le, és közvetlenül hozzáférhet telefonja képernyőjéhez- mégsem terjedelmes. A fényvisszaverő csíkok láthatóvá teszik, biztonságot nyújtanak szürke időben vagy este.
Egyszerű hozzáférés A Sport-Fit Galaxy S7 készülékkel kompatibilis karpánton közvetlenül hozzáfér a mobiltelefon fő gombjához, és a fülhallgató jack csatlakozójához. Egyszerűen használhat az érintőképernyőt és csatlakoztathatja a fülhallgatót anélkül, hogy a Galaxy S7 készüléket ki kellene vennie a karpántból vagy le kellene vennie a karjáról.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE