KIPSTA
Füves pályára
Ref. : 8560312
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van

Futballcipő Agility 900 FG

4.8/5
4.8/5
felhasználói értékelés
Méret értékelés
Még nincs értékelés ehhez a mérethez
Decathlon
Az Agility 900 futballcipő ideális száraz talajon való futballozáshoz heti 3 vagy több alkalommal. Fűre és műfűre ideális cipőt keresel? Az Agility 900 MID egyszerűen felvehető, kényelmes, jól tart és jó labdairányítást tesz lehetővé.

Termékelőnyök

Kényelem Mesh bélése nagyobb kényelmet nyújt.
Jól tart A rüsztnél a fűző a cipő teljes oldalán végigfut a talpig, így jobban tart.
Labdairányítás Az elülső részen található grip jó labdairányítást tesz lehetővé.
Könnyű le- és felvétel 2 részből álló bélésébe a két húzópántnak köszönhetően könnyű belebújni.
Tapadás Termoplasztikus poliuretánból készült stoplijai kiválóan tapadnak.

Műszaki információ

Egy középmagas szárú futballcipő, melyet egyszerű felvenni? Bemutatjuk nektek az Agility 900 MID cipőt

Egyetértünk abban, hogy a magas szárú futballcipő stílusos és kényelmes. De fel- és levenni nem mindig olyan egyszerű. Akkor hogyan bíztosítsunk egy középmagas szárú cipőt, melyet egyszerű felvenni? Labdarúgó tervezőink kifejlesztettek egy egyedülálló cipőt 2 darabból álló szárral. Annak érdekében, hogy egyszerűen széthúzd a szárat, 2 ujjbújtató nyelvvel láttuk el elöl a bokánál és hátul a sarok magasságában.

Hard Ground, Firm Ground, Soft Ground ? Elmagyarázzuk neked

Az Agility 900 3 típusa elérhető: HG, SG és FG. A különböző talpkialakítások különböző pályafelületekhez készültek:
- HG (Hard Ground) a szintetikus pályafelületekhez, például: műfű. A talp gumiból, számos, kis méretű stoplival készül.
- FG (Firm Ground), a száraz talajra: a stoplik termoplasztikus poliuretánból készülnek, jobb tapadást biztosítanak a füvön.
- SG (Soft Ground), a mélytalajhoz. Itt a fém játssza a főszerepet: a talp csavarozott alumínium stoplikkal van ellátva.

Kíváncsi vagy milyennek látjuk az Agility 900 MID cipőt?

Hogy maximálisan a játékra koncentrálhass, labdarúgókból álló tervezőcsapatunk olyan cipőt kínál neked, melynek tervezésekor a kényelemre helyeztük a hangsúlyt. Előformázott, ütéscsillapító talpbetéte elnyeli a rezgéseket a saroknál és a lábujjaknál, ahol a lábat a legnagyobb terhelés éri. A magasított szár varrásmentes, így csökkenti a dörzsölést és irritációt.

Jobb tartás a jobb teljesítmény érdekében

Hogy biztosítsuk a tökéletes tartást az irányváltások során, csapatunk az Agility 900-as cipő teljes hosszán, egészen a cipő talpáig 4 fűzőbújtatót helyezett el, valamint 8 db, duplán perforált fűzőlyukkal látta el a cipőt. Az eredmény? Miután felvetted és megkötötted, a fűzőrendszer a játék során végig optimális tartást garantál.

Tapadás és labdakezelés

A lehető legjobb labdaérzékelés érdekében tervezőcsapatunk rugalmas és strapabíró összetevőt használat a cipő orránál. Hogy a mérkőzés és az edzés minden pillanatában kiváló tapadást biztosítson száraz talajon, kiemelt figyelmet fordítottunk a talp kialakítására. A kerek, gumi stoplik jobb tapadást biztosítanak a gyors irányváltoztatásoknál és a megfordulásoknál, hogy jobb teljesítményt nyújthass a pályán.

A csapatunk tanácsai

Az észak-franciaországi székhelyű tervezőcsapatnak lehetősége van minden nap tesztelni a cipőket a Kipstadium pályáin. Néhány tanáccsal szolgálunk neked: "Általában legalább 2 pár futballcipővel rendelkezünk: egy párral száraz vagy műfüves pályára, valamint egy másikkal mélytalajra. Az előnye annak, ha egy modell többféle talppal is készül az, hogy nem kell a különféle cipők által nyújtott kényelem- és játékérzetet megszoknunk, amikor a tereptől függően cipőt cserélünk.

Személyre szabható

Mivel minden játékos más, az áruház Műhelyében személyre szabható (név, keresztnév, stb.).Hogy még nagyobb hangsúlyt fektess a stílusra, fedezd fel a ruházati kínálatunkat is, mely tökéletesen illik az Agility 900 MID cipőhöz.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Belső rész
100% Poliészter
Felsőrész
100% Poliuretán
Alsó rész
100% Hőre lágyuló poliuretán
Tárolás Hogyan növeld a cipőd élettartamát? Lehetőleg szabad levegőn hagyd megszáradni. Nedvesen semmiképpen ne hagyd a táskában!

Információ/koncepció/technológia

Szakértőnk ajánlása Az Agility 900-as modellt a francia futballbajnokság első és második osztályának játékosaival együttműködve fejlesztettük és teszteltük. Tökéletes választás haladó játékosok számára, a legmagasabb igényeket is kielégíti.

Vélemények

Munkatársaink véleménye