KIPSTA
Ref. : 8643017
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van

Futball-labda Danone Cup, 5-ös

Decathlon
A Danone Nations Cup U12 hivatalos labdájának a másolata, ideális a futballozással való ismerkedéshez, ráadásul támogatsz egy jótékony szervezetet. Ehhez a futballlabdához tervező csapataink nagy hangsúlyt fektettek a külső borítás tartósságára és a visszapattanás minőségére, miközben lehetőséget biztosítanak, hogy támogass egy szervezetet.

Termékelőnyök

Tartós használat 2500, 50 km/h sebességű dőlt felületre irányított lövésnek áll ellen.
Tartósan felfújt állapotban marad Gumi belső.
Felpattanás 32 lap, 2 laminált réteggel, gumi labdabelsővel.

Műszaki információ

A Danone Nations Cup hivatalos labdájának a replikája

A Danone Nations Cup hivatalos labdája lehetővé teszi, hogy megoszd a szenvedélyedet a futball iránt, de van egy fontosabb tulajdonsága, hogy lehetővé teszi a gyermekek számára az ivóvízhez való hozzáférést. A LABDARÚGÁSSAL ELHOZHATJUK A VÁLTOZÁST!

1 MEGVÁSÁROLT LABDA = 1 ÉVRE ELEGENDŐ IVÓVÍZ

Körülbelül minden harmadik iskola nem jut elegendő ivóvízhez, ami súlyos egészségügyi és oktatásügyi problémákat okoz a gyermekek számára. A DANONE NATIONS CUP, a KIPSTA és a DECATHLON együttműködik a WATERING MINDS nevű civil szervezettel annak érdekében, hogy hozzáférést biztosítsanak az ivóvízhez az indiai iskolákban. Te is segíthetsz nekünk: Minden egyes Danone Nations Cup labda vásárlásakor 1 évre elegendő ivóvizet biztosítanak egy gyermek számára.

A DANONE NATIONS CUP

2000 óta a Danone Nations Cup-ot tekintik a legnagyobb nemzetközi U12-es labdarúgó tornának és a legnagyobb összejövetelnek fiatal futballisták számára a világ minden tájáról, amelyet olyan jeles szponzorok támogatnak, mint Zidane és Ada Hegerberg. Minden évben közel 2 millió gyerek futballozik a Danone Nations Cup (DNC) kupán. Az országos mérkőzések első selejtező köreitől kezdve egészen a döntő mérkőzésig a gyerekeknek lehetőségük van álmaik megvalósítására.

HOLNAP LABDARÚGÓI ÉS POLGÁRAI SZÁMÁRA

Ez több mint egy nemzetközi futballverseny, a DNC egy valódi élmény, amely ezeket a fiatal játékosokat a világ polgáraivá változtatja, hogy biztosítsa a vízhez való hozzáférést, az egészségesebb életet, valamint a befogadást, a tiszteletet vagy a sokszínűséget. Sok korábbi résztvevő profi játékos lett, pl: Alexandre Lacazette, Alberto Moreno, Granit Xhaka, Anthony Lopes, Erik Lamela, Luis Alberto, Rodrigo Bentancur vagy feltörekvő csillagok, mint Amine Gouiri, Hannibal Mejbri vagy Joshua Zirkzee

a WATERING MINDS

A WATERING MINDS egy amerikai civil szervezet, amelynek célja egy olyan világ megteremtése, ahol minden iskolás számára elérhető az ivóvíz. A küldetésük? Megfizethető és fenntartható megoldásokat találni a rászoruló gyermekek vízhez jutásának biztosításához. A víz létfontosságú a gyermekek egészsége, fejlődése, oktatása és ezért jövője szempontjából. Gazdasági és logisztikai okokból azonban minden harmadik iskola nem biztosíthatja az ivóvízhez való hozzáférést tanulóinak.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A Watering Minds közvetlenül a helyi partnerekkel működik együtt, már a falvakban is jelen vannak, ahol alacsony áron árulnak vizet a közösségeknek. A Watering Minds egy már meglévő és bevált rendszerre építve maximalizálja társadalmi hatását. Minden közösségben egy helyi vállalkozó felelős egy mini-víztisztító központért, amely megtisztítja a meglévő vizet. A gyerekeknek így biztosítva van az ivóvíz: hidratáltak és készek megtanulni, hogyan építsék fel a jövőjüket.

Kialakítás


Ezen felül annak érdekében, hogy a labda ellenálljon az igénybevételnek, számos laboratóriumi tesztet hajtottunk végre annak minőségének biztosítása érdekében.Ezenkívül lehetővé teszi, hogy támogass egy szervezetet.

EGYEDI DESIGN

Tervezőcsapataink a labda grafikáján és színein keresztül szerették volna megjeleníteni a versenysorozat jelentését. A kék árnyalatai a Danone Nations Cup emblematikus színeit képviselik. Minden grafikai elem egy olyan zászlót képvisel, amely felidézi a versenyen résztvevő országokat. A zászlók hullámot képeznek, kiemelve a futball-labda és az ivóvízhez való hozzájutás közötti közvetlen kapcsolatot.

Súly

420 és 445 g között (5-ös méret).

Körméret

68,5 és 69,5 cm között (5-ös méret).

GÖMB FORMA

A mért átlag ingadozása: maximum 2%
4500 ponton megmérjük a labda szferikusságát és megvizsgáljuk az eltéréseket.
2%-nál magasabb érték esetén (FIFA PRO szabvány) mérnökeink azon dolgoznak, hogy javítsanak ezen az eredményen annak érdekében, hogy a labda visszapattanása egyenletes legyen.

Maximális nyomásvesztés

Felfújjuk a labdát az előírt nyomásig (0,8 bar).
72 óra alatt a labda maximum 15%-ot veszíthet a nyomásból, azaz 0,1 bart. A labda nyomása tehát 72 óra elteltével körülbelül 0,7 bar kell legyen. Ez azt jelenti, hogy normális jelenség, ha a labda néhány nap elteltével veszít a nyomásából.

Vízfelvétel

Laboratóriumban valós játékkörülményeket szimulálunk esős időben oly módon, hogy a labdát 2 cm vízben 250 nyomásból és pörgetésből álló tesztnek vetjük alá.
A teszt végén a labda a súlyának legfeljebb 20%-át szívhatja fel, azaz 80 grammot az 5-ös méretű modell esetében.

Visszapattanás

125 és 155 cm között 10 cm eltéréssel a legmagasabb és a legalacsonyabb visszapattanás között labdánként. Minden labdát tízszer ejtettek le egy acél lapra 2 m-es magasságból.

Nyomás- és formatartás

A legjelentősebb teszt során, amit ezen a labdán végzünk, egy géppel lőjük ki.
Ellenáll 2500 50 km/h erősségű lövésnek 2,5 m távolságból egy döntött felületű betonlapra.
Ezzel a teszttel az alábbiakat vizsgáljuk:
- a labda általános állapota: a varrásoknak ellenállónak kell lenniük a teszt során.
- körkerülete : maximum 1,5 cm-rel nőhet meg.
- szferikussága: maximum 1,5%-os eltérés megengedett.
- nyomása : a labda maximum 0,1 bart veszíthet a nyomásából.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Külső burok
100% Polivinilklorid (PVC) - ftalátmentes
Lap/rétegek
100% Gumi - Természetes gumi - Száraz
Bélés
100% Poliészter
Kezelési útmutató: Nedvesítsd meg a tűt!.
Tárolás Használat után száraz helyen tartandó.

Információ/koncepció/technológia

Szakértőnk ajánlása Megfelel a nemzetközi szövetségek legszigorúbb szabványainak.

Vélemények

Munkatársaink véleménye