KALENJI
  • Fülhallgatók Futás - Fülhallgató KALENJI 500 KALENJI - Kiegészítők
  • Fülhallgatók Futás - Fülhallgató KALENJI 500 KALENJI - Kiegészítők
  • Fülhallgatók Futás - Fülhallgató KALENJI 500 KALENJI - Kiegészítők
  • Fülhallgatók Futás - Fülhallgató KALENJI 500 KALENJI - Kiegészítők
Ref. : 8586559
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
Fülhallgatók

Vezeték nélküli Bluetooth-os fülhallgató Kalenji 500, fehér KALENJI

KALENJI
3.4/5
3.4/5
Decathlon
A kényelmes zenehallgatáshoz tervezve, stabilitást ad futás közben! Izzadság- és esőálló. Minden okostelefonnal kompatibilis, nem mozog a füledben (az izzadság és a rossz idő ellenére sem), 4 órás üzemidő, szabadon marad a kezed!

Termékelőnyök

Jó tartás Kábel a fül körül. Fülhallgatóján kis „szárny”.
Üzemidő 4 óra üzemidő zenehallgatással
Vízállóság Izzadságálló fülhallgatók és kábelek (IPX4).
Irányítás Telefonálás és zenehallgatás (lásd a technikai leírást)
Könnyű súly Tömeg: 17 g.
Kompatibilitás Minden okostelefonnal (IOS >6.1 és ANDROID > 4.1) kompatibilis.

Műszaki információ

A visszajelzéseitek alapján javítottunk a terméken

A Bluetooth-os KALENJI 500 fülhallgató helyettesíti az ONEAR 500 fülhallgatót. A visszajelzéseiteknek köszönhetően teljesen átdolgoztuk a KALENJI 500 füldugóit, hogy még jobban tartson a fülben. Az új füldugók csökkentik a hangszivárgást, jobb lett a hangminőség és a basszus érzékelés.

Miben különbözik a sportfülhallgató egy hagyományos fülhallgatótól?

Futás közben, az egész test mozgásban van. A fülhallgatóknak tökéletesen kell rögzülniük a fülben. Fontos, hogy izzadságállók legyenek. Mindezt úgy, hogy a futó jól hallhassa a külső zajokat. A Kalenji 500-as sportfülhallgató tervezésekor ez a 3 szempont vezérelt minket.

Egy fülhallgató, mely nem mozdul el futás közben!

Annak érdekében hogy a Kalenji 500 bluetooth-os fülhallgató tökéletesen stabil maradjon a fülben:
- A fülhallgató szilikon végződésein a szárnyak megtapadnak a fülben. Rögzítik a fülhallgatót anélkül, hogy zavarnának. 3 méretű fülhallgató-végződés.
- Kábel köti össze a 2 fejhallgatót és a fül tetején halad át, hogy jól tartson. Hossza állítható, nem mozdul el futás közben.

Nem árt neki sem az eső, sem az izzadság!

Ha futás közben meleged van és izzadsz. Hirtelen elkezd esni az eső. A Kalenji 500 fülhallgatók ellenállnak az esőnek és az izzadásnak. Vízálló hangszórókat és gombokat terveztünk, amelyek sikeresen átmentek az ellenállási teszten, amelyet minden vízálló termék esetében elvégzünk. A Kalenji 500 fülhallgatót nedvességtől védve, száraz helyen tárold!

Puhaság a fülnek!

A füllel érintkező részek puha szilikonból készültek. A fülhallgató végeinek kialakításakor tanulmányoztuk a fül felépítését, és tesztalanyaink segítségével vizsgáltuk a termék nyújtotta kényelmet. A fülhallgató kényelmes kialakítása az egymást követő 3 fülhallgató generáció sikeres fejlesztésének gyümölcse.

Amint bekapcsolod, azonnal csatlakozik.

Az egyszerű dolgok hívei vagyunk! Leegyszerűsítettük a Kalenji 500 fülhallgató csatlakozását. Csak kapcsold be a fejhallgatót, és menj a telefon Bluetooth beállításaira, egy Bluetooth eszköz kereséséhez. Kattints a “KALENJI 500”-ra és kész is! Legközelebb a telefonod automatikusan csatlakozik a fülhallgatóhoz, amint bekapcsolod a közelében. Ne feledd aktiválni a Bluetooth-t a telefonodon!

Bluetooth csatlakozás kedvenc zenédhez.

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a zene akadozik. A zene akkor akadozhat, ha a bluetooth-jel nem elég erős. Ez veled nem fordulhat elő, hiszen kiemelt figyelmet fordítottunk a Kalenji 500 antenna minőségére.
Úgy alakítottuk ki, hogy ha teremben edzünk, hatósugara elérjen akár 10 m-re is.

Hol van a távirányítója?

A legtöbb bluetooth fülhallgatóval vezérelheted a telefonod, ha a zsebedben vagy a karodon van (hangerőszabályozás, hívásfogadás, stb.). A távirányító általában a kábelen található, ami instabillá tehet. Ennek elkerülése érdekében, a Kalenji 500-nál a távirányító és a mikrofon közvetlenül a fülhallgatóban van. A kábel így nem mozog, nem zavar futás közben. A gombokat is könnyebb elérni.

Mobiltelefon továbbfejlesztve!

A Kalenji 500 fülhallgató a következőket tudja:
- hangerőszabályzás (Hangerő +/- gombbal)
- zene szüneteltetés (nyomd meg a Lejátszás gombot)
- ugrás a következő zeneszámra (kétszer nyomd meg a Lejátszás gombot)
- hívásfogadás (nyomd meg a Lejátszás gombot)
- hívás elutasítás
- hívás befejezés (nyomd meg a Lejátszás gombot)
- Siri vagy a Google Voice megnyitása (tartsd lenyomva 2 másodpercig a Hangerő+ és a Hangerő- gombokat)

Bluetooth kompatibilitás

A vezeték nélküli bluetooth 4.1 csatlakozás minden okostelefonnal (IOS >6.1 és ANDROID >4.1), tablettel és AD2P/HSP/HFP/AVRCP bluetooth profilokkal kompatibilis.

A legtöbb Apple vagy Windows számítógép kompatibilis. Néhány Windows beállítás esetében ez utóbbi kérni fogja a Bluetooth profil telepítését.

Műszaki jellemzők

Hangszóró átmérője: 8.6 mm
Impedancia: 32 Ohm
Érzékenység: 91 Db (+/- 3 Db 1Khz-en és 1 mW bemeneti teljesítménynél)
Frekvenciaskála: 20hz-20Khz
Névleges kimeneti teljesítmény: 3 mW
Akkumulátor: 85 mAh (6 óra)
Audiokodek SBC
Bluetooth V 4.1
Hatósugár bluetooth: 8-10 m nyílt terepen

Üzemidő & Töltés

A Kalenji 500 fülhallgató üzemideje 4 óra zenehallgatással. Egy hang (angolul) tájékoztat az akkumulátor töltöttségi szintjéről, mikor kikapcsolod a fejhallgatót, hogy ne felejtsd el feltölteni a következő futásodhoz. Micro-USB kábellel tölthető (tartozék).

ELÉGEDETT VAGY ELÉGEDETT

Komoly figyelmet fordítunk termékeink minőségére. A fejlesztési folyamat során több prototípust is létrehoztunk, melyeket tesztalanyainkkal közös futás során, és laboratóriumban is teszteltünk. Ha nem vagy elégedett a fülhallgatóval, használd ki a visszáru politikánkat: https://www.decathlon.hu/csere-es-visszakuldes-menete.html

Jótállás és vevőszolgálat

Minden DECATHLON termékre 2 év a jótállás. Kérdéseddel fordulj vevőszolgálatunkhoz ezen az oldalon . Az oldalon tanácsokat találsz, hogyan használd sikeresen a terméket: útmutatókat, felhasználók által gyakran ismételt kérdésekre válaszokat, oktatóvideókat. Hogy maximálisan a segítségedre legyünk, a Geonaute vevőszolgálati csapata 24 órában rendelkezésedre áll, személyesen válaszol.

Még több információ Összecsuk

Anyagösszetétel

Anyagösszetétel
Fülhallgató
20% PCBA, 20% Hőre lágyuló gumi (TPR), 40% Akrilnitril-butadién-sztirol (ABS), 20% Akkumulátor (Lilo)
Tárolás A Kalenji 500 fülhallgatót nedvességtől védve, száraz helyen tárold!

Vélemények

Munkatársaink véleménye