Meleg és légáteresztő

FRESHWARM gyerek aláöltözet

Síeléshez, snowboardozáshoz, meleg, légáteresztő aláöltözet. Meleg és kivezeti az izzadságot Felépítésének és a jól szellőző betéteknek köszönhetően tökéletes egy végigsíelt nap során.

Szín : LILA

 

Ref. : 8371609
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Hőtartás Az anyag belső felén lévő, meleg levegőt megkötő bolyhok fokozott hőszigetelést biztosítanak. Magas és szűk nyaka nem engedi be a hideg levegőt.
Izzadság-elvezetés A fő anyag, szerkezetének és összetételének köszönhetően, felszívja és kivezeti az izzadságot. A hát a test erősen izzadó felülete. Az izzadság megfelelő elvezetése érdekében az aláöltözet hátán egy rendkívül légáteresztő összetevőből készült betét található.
Használati tanácsok Nagyon fontos, hogy jól öltözz fel a sípályára! Hogy melegen és szárazon is tartson a ruha, javasoljuk, hogy alkalmazd a 3 rétegű öltözködés szabályát. Egyszerű az alapelv: a 3 rétegű ruházat minden rétegének megvan a maga funkciója. Az aláöltözet és az alákabát feladata, hogy hőtartó legyen. A síkabáté pedig, hogy megvédjen az időjárási viszontagságoktól. Mindegyik réteg legyen légáteresztő, hogy kivezesse a nedvességet.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE