A lábak között szellőzőnyílások

Sí, snowboard - WEDZE Sí, snowboard, sífutás - FREE 500 férfi nadrág  WED'ZE - Felnőtt síruházat
Sí, snowboard - WEDZE

FREE 500 férfi nadrág síeléshez, snowboardozáshoz, szürke WED'ZE

WED'ZE
Síeléshez, snowboardozáshoz középhaladóknak és profiknak, évente legalább 2 hét használatra, főként freestyle-hoz. A divatos és strapabíró FREE 500 nadrág megfelel a freestyler felhasználók igényeinek. A lábak között szellőzőnyílások minden időben kellemes hőmérsékletet biztosítanak.
Decathlon
ig 24 990Ft %

Minimum

24 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
24 990Ft %
24 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8371616
TERMÉKELŐNYÖK
Meleg 60 g/m²-es újrahasznosított vatelin. Polár bélése melegen tart.
Vízhatlanság Rendkívül vízlepergető. 10 000 mm membránbevonat. Vízhatlan főbb varrások.
Légáteresztés Légáteresztő összetevő. Cipzáros szellőzők a nadrágszáron.
Zsebek 5 zárható zseb. 2 zseb a kéznek, 2 zseb a száron. 1 hátsó zseb.
Állítható Pánttal behúzható derék. Övbújtatók.
Szabad mozgás Kényelmes, bő szabása szabad mozgást biztosít.
Tartós használat A kantnitól védett szár. Szín- és formatartó.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Szín
Szürke
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Hogyan lehetek biztos abban, hogy a nadrág véd az időjárási viszontagságoktól? Hogy a lehető legjobban bírja az időjárási viszontagságokat (eső, hó, szél...), a Free 500 nadrág anyaga és illesztése megakadályozza a víz szövetbe szivárgását, valamint csökkenti a szél hűtő hatását. A vízhatlanságot zuhanyteszttel vizsgáltuk: a teszt olyan valós körülményeket szimulált, amelyekkel a snowboardos találkozik a pályán. Végül különböző időjárási körülmények között, többnapos snowboardozás keretében teszteltük a termék vízhatlanságát.
Mire való a nadrág vízlepergetése? Egy szövet akkor vízlepergető, ha felületén legurulnak a vízcseppek, ahelyett, hogy felszívódnának. A Free 500 nadrág anyaga vízlepergető, így még tovább áll ellen az időjárási viszontagságoknak. Ezzel a kiegészítő technikai megoldással a lehető leghosszabb ideig száraz maradhat. A hatékony vízlepergető tulajdonság megőrzése érdekében szükséges rendszeresen megújítani a kezelést, amihez áruházainkban megtalálja a szükséges termékeket.
„Bevonatos” nadrág: melyek a bevonat előnyei? A vízhatlanító bevonatot a szövet belső felületére viszik fel. Ez megakadályozza a víz beszivárgását, de kiengedi a mozgás során keletkező testpárát. Így Ön száraz marad és kényelmesen sportolhat.
Mi az a membrán és mire való? A nadrág membránja egy nagyon vékony réteg a szövet külső oldalán. Hidrofil, megakadályozza, hogy víz beszivárogjon, azonban hagyja távozni az izzadságot. A membrán tartósan melegen és szárazon tartja!
A víz beszivárog a varrásoknál. A nadrág varrásai vízhatlanok? A Free 500 nadrágon nem csak a szövet, hanem a varrások is vízhatlanok. Az öntapadó és vízhatlan pántokat a varrások belső felére teszik, hogy a termék tökéletesen vízhatlan legyen.
A varrásokat a víznek, hónak leginkább kitett helyeken vízhatlanítjuk így.
Hogyan tart melegen a nadrág? Vatelinbélést alkalmaztunk, mely melegen tartja Önt. A vatelin poliészter alapú, szintetikus bélésanyag, amelynek hőtartó képessége a szálak vastagságától, több vagy kevesebb tárolt levegőmennyiségtől függ. A vatelin lehet standard, technikai vagy szilikonos, melyek mindegyike más és más tulajdonságokkal rendelkezik (hőtartás, kis súly, rugalmasság, stb.) A FREE 500 nadrág az ülepén egy kiegészítő hőtartó réteggel is rendelkezik, így még nagyobb kényelmet biztosít a hóban ülve.
Hogyan lehetek biztos abban, hogy a kabát kellően tartós? Tudjuk, milyen fárasztó egy egész napos síelés vagy snowboardozás. Különös gonddal válogattuk termékeink összetevőit, hogy a lehető legjobban bírják az igénybevételt.
Mit jelent a nadrág légáteresztése? A légáteresztés a nadrág azon képessége, melynek révén hagyja távozni a test által mozgás közben termelt párát, és ezáltal szárazon tartja viselőjét. A Wedze olyan összetevőket alkalmaz, amelyek megakadályozzák a szöveten belüli páralecsapódást.
Hogyan öltözzek fel, hogy a lábaim ne fázzanak a pályán? Hogy az öltözet melegen és szárazon tartson alul, javasoljuk, hogy alkalmazza a 2 rétegű öltözködés szabályát. Egyszerű az alapelv: a 2 rétegű ruházat minden rétegének megvan a maga funkciója. Az aláöltözet vagy a harisnya feladata, hogy hőtartó legyen. A snowboardnadrág pedig véd az időjárási viszontagságoktól. Mindegyik réteg legyen légáteresztő, hogy kivezesse a nedvességet.
Hogyan kerüljem el a hó beáramlását? „Nadrágjaink szárának alján gumírozott kamásli található, mely rásimul a bakancsra. A kamásli biztosította hermetikus záródás miatt nem jut hó a nadrág belsejébe.
Összehasonlíthatom a termékek környezeti terhelését? „A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
Magyarázó videó: https://www.youtube.com/watch?v=A9nsE6EnTtg"
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Másodlagos bélés
100.00% Poliészter
Fő anyag
100.00% Poliészter
Elsődleges bélés
100.00% Poliészter
Töltet
100.00% Poliészter
Kezelési útmutató: Külön mosandó. Mosásakor ne használjon öblítőt!. Kímélő programmal mosandó.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Lehetőleg vállfán, ne összehajtva tárolja, hogy megóvja az anyag bevonatát! Száraz és szellőző helyen tárolja! Elpakolás előtt győződjön meg a tökéletes száradásról!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A Decathlon 12 vásárlója vállalta, hogy a termékfejlesztés végső szakaszában használat közben teszteli a terméket Tignes-ben. Szeretne tesztelőnk lenni? Keress fel minket a wedze.com weboldalon!
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós használati körülmények között tesztelték: hóban, hidegben, síelés és snowboardozás közben előforduló, valós körülmények között. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE