Bő szabása szabad mozgást biztosít.

Sí, snowboard - WEDZE Sí, snowboard, sífutás - FREE 300 férfi kabát WED'ZE - Felnőtt síruházat
Sí, snowboard - WEDZE

FREE 300 férfi kabát síeléshez, snowboardozáshoz, mintás WED'ZE

WED'ZE
Síeléshez, snowboardozáshoz, kezdőknek és középhaladóknak, évi 1-2 hét freestyle használatra. A hőtartó, vízhatlan és légáteresztő FREE 300 szabása miatt kényelmes és szabad mozgást biztosít: ideális tulajdonságok a siklás gondtalan élvezetéhez!

Szín : Ánizssárga

Decathlon
ig 14 990Ft %

Minimum

14 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
14 990Ft %
14 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8371518
TERMÉKELŐNYÖK
Meleg 100 g/m²-es újrahasznosított vatelin -5°C és -10°C közötti hőmérsékleten ideális
Vízhatlanság Vízlepergetés (5000 mm-es bevonat). Állítható kapucni.
Légáteresztés Légáteresztő összetevője kivezeti az izzadságot.
Zsebek 5 zárható zseb, ebből 1 bérletzseb.
Egyszerű használat Hószoknya.
Állítható A kabát alja behúzható. Tépőzáras mandzsetták. Állítható kapucni.
Tartós használat Strapabíró összetevők. Megerősített varrások. Szín- és formatartó.
Szabad mozgás Kényelmes, bő szabása szabad mozgást biztosít.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Szabás
Széles
Vízhatlanság
Vízhatlan
Szín
Mintás
Kapható még:
Kék/ bézs
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Hogyan lehetek biztos abban, hogy a kabát véd az időjárási viszontagságoktól? Hogy a lehető legjobban bírja az időjárási viszontagságokat (eső, hó, szél...), a Free 300 kabát anyaga és illesztése megakadályozza a víz szövetbe szivárgását, valamint csökkenti a szél hűtő hatását. A vízhatlanságot speciális zuhanyteszttel vizsgáltuk: a teszt olyan valós körülményeket szimulált, amelyekkel snowboardozás közben találkozhatsz. Végül különböző időjárási körülmények között, többnapos snowboardozás keretében teszteltük a termék vízhatlanságát.
Mire való a kabát vízlepergetése? Egy szövet akkor vízlepergető, ha felületén legurulnak a vízcseppek, ahelyett, hogy felszívódnának. Ez a szövet külső oldalán alkalmazott felületkezeléssel érhető el. Az anyag nem ázik át, könnyű marad és hőtartó. A kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell újítani (2-3 mosásonként) az áruházainkban kapható speciális termékek segítségével. A Wed’ze minden vízhatlan kabátja részesül vízlepergető felületkezelésben.
„Bevonatos” kabát: melyek a bevonat előnyei? A légáteresztő bevonat kialakítása során a kezelt felületet kenőccsel vagy folyadékkal vonják be, ami védőréteget képez. A légáteresztő bevonat egy vízhatlan védőréteget képez a szöveten, mely azonban hagyja távozni a vízpárát.
Mi az a membrán és mire való? A membrán egy nagyon vékony (kb. 5-25 mikrométer) réteg, amelyet a szövet belső felületére visznek fel, ezáltal az anyag vízhatlan és légáteresztő lesz.
A víz gyakran beszivárog a varrásoknál. Vízhatlanok-e a kabát varrásai? A Free 300 kabáton nem csak a szövet, hanem a varrások is vízhatlanok. Az öntapadó és vízhatlan pántokat a varrások belső felére teszik, hogy a termék tökéletesen vízhatlan legyen. A varrásokat a víznek, hónak leginkább kitett helyeken vízhatlanítjuk így.
Hogyan tart melegen a Free 300 kabát? „Vatelinbélést alkalmaztunk, mely melegen tart. A vatelin poliészter alapú, szintetikus bélésanyag, amelynek hőtartó képessége a szálak vastagságától, több vagy kevesebb tárolt levegőmennyiségtől függ. A vatelin lehet standard, technikai vagy szilikonos, melyek mindegyike más és más tulajdonságokkal rendelkezik (hőtartás, kis súly, rugalmasság, stb.) A FREE 300 nadrág az ülepén egy kiegészítő hőtartó réteggel is rendelkezik, így még nagyobb kényelmet biztosít a hóban ülve.
Hogyan lehetek biztos abban, hogy a kabát kellően tartós? Különös gonddal válogattuk termékeink összetevőit és alakítottuk ki illesztéseit, hogy a lehető legjobban bírják az igénybevételt. Tudjuk, milyen fárasztó egy egész napos síelés vagy snowboardozás.
Mit jelent a kabát légáteresztése? A légáteresztés a kabát azon képessége, melynek révén hagyja távozni a test által mozgás közben termelt párát. Ennek lényege, hogy szárazon tartja viselőjét. A Wedze olyan összetevőket alkalmaz, amelyek megakadályozzák a szöveten belüli páralecsapódást.
Hogyan öltözzek fel, hogy ne fázzak a pályán? Hogy melegen és szárazon is tartson a ruha, javasoljuk, hogy alkalmazd a 3 rétegű öltözködés szabályát. Egyszerű az alapelv: a 3 rétegű ruházat minden rétegének megvan a maga funkciója. Az aláöltözet feladata, hogy melegen tartson. A pulóver vagy alákabát hőtartó, míg a kabát véd az időjárási viszontagságoktól. Mindegyik réteg legyen légáteresztő, hogy kivezesse a nedvességet.
Hogyan kerüljem el a hó beáramlását? Kabátjaink a derékhoz rögzíthető gumírozott hószoknyával rendelkeznek. A hermetikus záródás miatt eséskor nem jut hó a kabát belsejébe.
Összehasonlíthatom a termékek környezeti terhelését? „A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként vállalta, hogy feltünteti termékei környezetre gyakorolt hatását.
Magyarázó videó: https://www.youtube.com/watch?v=A9nsE6EnTtg"
Tisztítási tanácsok A termék hosszabb ideig megőrzi tulajdonságait, ha betartja a következőket: Mosógépben 30°C-on, külön mosható. Szintetikus programmal. Kifordítva mosd! Kevés mosószert használj! Ne használj öblítőt! Ne centrifugázd géppel! Vállfán, jól szellőző, meleg helyen szárítsd! Vegytisztítani nem ajánlott! Ne tedd radiátorra! Anyagának megfelelő impregnáló szerrel vízhatlanítsad! Figyelmesen olvassad el a kezelési útmutatót!
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Másodlagos bélés
100.00% Poliészter
Fő anyag
100.00% Poliészter
Elsődleges bélés
100.00% Poliészter
Töltet
100.00% Poliészter
Kezelési útmutató: Külön mosandó. Elkülönítve mosandó. Mosás előtt húzza be a cipzárt!.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Tárolás Lehetőleg vállfán, ne összehajtva tárold, hogy megóvd az anyag bevonatát! Száraz és szellőző helyen tárold! Tárolás előtt hagyd teljesen megszáradni!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A Decathlon 12 vásárlója vállalta, hogy a termékfejlesztés végső szakaszában használat közben teszteli a terméket Tignes-ben. Szeretnél tesztelőnk lenni? Keress fel minket a wedze.com weboldalon!
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós használati körülmények között tesztelték: hóban, hidegben, síelés és snowboardozás közben előforduló, valós körülmények között. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE