Áruházi átvételünk mellett mostantól Foxpost csomagautomatába is ingyenesen szállítjuk ki a rendelésed 18 ezer Forint feletti vásárlás esetén

Nem lett jó a méret és visszaküldenéd a terméket? Foxpost rendelésedet 365 napig ingyenesen visszaküldheted raktárunkba a rendelés során megküldött nyitókód használatával.*

FoxPosttal rendelhető termékeink
Mekkora csomagot rendelhetek FoxPost csomagautomatába?

Maximum 61x60x36 cm és 25 kg súlyú csomagot.

Milyen feltételekkel érvényesül az ingyenes szállítás?

🔵 A rendelés összértéke eléri a minimum 18.000 Ft-os értéket
🔵 A kosárban kizárólag Decathlon által forgalmazott termék szerepel
🔵 A csomag mérete kizárólag kisméretű lehet, azaz maximum 61x60x36 cm és 25 kg súlyú.

Nem lett jó a méret. Meddig küldhetem vissza ingyenesen a rendelésemet?

Kizárólag FoxPosttal rendelt csomagodat 365 naptári napon belül küldheted vissza ingyenesen. Az ingyenes visszaküldés szolgáltatás értékhatártól függetlenül (18.000 Ft alatti végösszeg esetén is) igénybe vehető.

Hogyan tudom visszaküldeni automatán keresztül a megrendelt terméket?

Ha nem vagy elégedett a termékeddel, vidd el becsomagolva a hozzád legközelebbi FoxPost csomagautomatához és küldd vissza 3 egyszerű lépésben: 🔵 Keresd ki a rendelés átvételekor kapott nyitókódodat (amit sms-ben vagy e-mailben kaptál). 🔵 Az érintőképernyőn válaszd ki a "Csomagvisszaküldés" opciót. 🔵 Írd be a kapott kódot, és helyezd be a csomagot!

365 napos árucsere

Nem lett jó a méret? Nem tetszik a fazon vagy a szín? Segítünk!

Kiemelten kezeljük a fenntarthatósági elveket

Az ecodesign termékeink a fenntarthatósági törekvéseinkkel összhangban környezettudatos módon előállított termékek, amik a teljes élettartamra vetítve csökkentik a környezetre gyakorolt hatást.

*Az ingyenes szállítás kizárólag a Decathlon által forgalmazott és szállított termékekre vonatkozik. Marketplace partnereink szállítási feltételei ettől eltérhetnek.