GPS-es karóra pulzusmérővel, futáshoz

FORERUNNER 35 GPS óra

Kocogóknak, 5 és 10 km-t futóknak. A Forerunner 35 többféle tevékenységhez használható GPS óra. Keskeny, könnyű: ideális a napi kocogáshoz, edzéshez és versenyekre. Beépített pulzusmérője, GPS antennája méri a megtett távot, a tempót, a pulzust.
felhasználói értékelés
Decathlon
ig 66 990Ft %

Minimum

66 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
66 990Ft %
66 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8387243
TERMÉKELŐNYÖK
Az eredmények mérése GPS, tempó, távolság, pulzusmérés, magasság, napi tevékenység, alvás, kalória.
Felfekvés GPS üzemmódban: 13 óra.
Karóra üzemmódban (pulzusmérő és Bluetooth): 9 nap
Vízállóság 50 méterig
Könnyű súly 37 gramm
Összekapcsolhatóság BLE technológiával Garmin Connect Mobile adatátvitel.
Kompatibilitás Kompatibilis a Garmin Connect™-tel, automatikus szinkronizálás.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Nyugodtan futhat! A Forerunner 35 keskeny és könnyű: ideális a napi kocogáshoz, edzéshez és versenyekre. Garmin Elevate pulzusmérő a csuklóján, GPS, amely regisztrálja a megtett távolságot, a tempóját, az intervallumokat, stb. Mivel órája minden adatot elment, felesleges magával vinnie akár telefonját, akár egy textil pulzusmérő övet. Vegye fel a Forerunner 35-öt és indulhat is!
Maradjon kapcsolatban! Ha egy kompatibilis okostelefonnal párosítja, használhatja a Forerunner 35 praktikus Smart Notifications értesítőit, és egyéb online funkciókat. Így megszakítás nélkül futhat. Maradjon kapcsolatban szeretteivel a LiveTrack funkcióval, amelyen keresztül valós időben figyelhetik, merre jár. A Forerunner 35 automatikusan végzi szoftverfrissítéseit, és egyebek mellett okostelefonjáról irányíthatja a lejátszandó zeneszámokat is.
Személyre szabás és kapcsolat A Forerunner 35 készülékkel automatikusan letöltheti a statisztikákat és tagja lehet ingyenesen a Garmin Connect online sportközösségnek, ahol megtekintheti fejlődését, valamint megoszthatja azokat a közösségi hálókon. Ezt az ingyenes szoftvert ingyenesen telepítheti számítógépére vagy okostelefonjára a Garmin Connect™ Mobile alkalmazással.
Variálja edzéseit! A Forerunner 35 órán van futópadon és kültéri futáshoz való profil, de variálhatja is a jellemzőket. Ha szeretne egy kicsit változtatni a szokásos rutinon, létrehozhat kerékpáros profilt, és kerekezhet országúton, vagy a kardioedzés profillal intenzív edzéseket követhet nyomon elliptikus tréneren.
Tevékenységkövetés éjjel-nappal Gond nélkül viselheti a Forerunner 35-öt minden nap, és élvezheti tevékenységfigyelő funkcióit. Számlálja a lépéseket, az elégetett kalóriákat, az intenzív mozgással töltött perceket, kiszámítja a megtett távolságot, felügyeli alvásminőségét és folyamatosan ellenőrzi pulzusát. Méri a tétlen szakaszokat, és rezgéssel figyelmezteti, ha ideje mozognia.
Futás- és kerékpáros funkciók - Auto Pause/Auto Lap funkció
- Idő- és távolságalapú jelzés (jelez, ha elér egy meghatározott célt)
- Résztávos edzések
- Kompatibilis gyorsulás- és sebességmérővel
Tevékenységkövetési funkciók - Tevékenységjelölő vonal (tétlen időszak után jelenik meg); gyalogoljon pár percet, hogy inaktiválja a jelzést)
- Alváselemzés
Tulajdonságok Fizikai méretek: 35,5 x 40,7 x 13,3 mm
Kijelzés formátuma (szélesség x magasság): 23,5,5 x 23,5 mm
- Képernyőfelbontás (szélesség x magasság): 128 x 128 pixel
Csomag tartalma - Forerunner 35
- Adatátviteli és töltő csat
- Termékleírás
VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE