TÚRABAKANCSTREK 700
trekking során teszteltük
A Mont Blanc lábánál tervezett TREK 700-as bakancsot a legigényesebb túrázók számára alkottuk meg, biztosítva a kényelmet, strapabírást és biztonságot.
A tökéletes végeredmény érdekében 8 tapasztalt túrázó 500 km-en tesztelte a bakancsot: ez a tapasztalat segített minket az apró részletek finomításában.

TREK 700

MEGFELELŐ TARTÁS
A fűzési rendszernek köszönhetően a TREK 700-as bakancs kiváló tartást biztosít, a sarok nem mozdul el.
Garantálja a biztonságot a nehéz, technikás terepen, lejtőkön,
a sarok nem mozdul el.
VÍZHATLANSÁG
A TREK 700-as bakancs tökéletesen vízhatlan
a membránnak köszönhetően, mely a bélés
és a külső bőr réteg között található.
Ez a technológia biztosítja a megfelelő légáteresztést és megakadályozza
a víz beszivárgását.
TAPADÁS
MINDEN TEREPEN
Mivel a túrázók biztonsága elsődleges, ezért számos teszt után
VIBRAM® talpat választottunk, mely garantálja a megfelelő tapadást
kemény és sáros talajon egyaránt.
Technikai
jellemzők







-
1 Fűzési rendszer az optimális tartás érdekében
-
2 Fűzőkampó a befűzés megkönnyítéséért
-
3 KOPÓPEREM A CIPŐ ORRÁN a védelem és biztonság érdekében
-
4 Vízhatlan és légáteresztő
membrán mely szárazon tartja a lábat -
5 VIBRAM® TALP a megfelelő tapadásért
-
6 EVA KÖZBÜLSŐ TALP mely kényelmet és ütéscsillapítást biztosít
VALÓS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT
TESZTELVE
Technikai partnereink 500 km-en, 5 héten keresztül, a legnehezebb körülmények között túrázva tesztelték a bakancsot.
Hol tesztelték?
Korzikán és a Kanári-szigeteken
TERVEZÉS
TUDOMÁNY A LÁB SZOLGÁLATÁBAN
Úgy gondoljuk, a láb tökéletes ismerete áll egy cipő megalkotásának középpontjában.
Ezért a Decathlon SportsLab biomechanika és morfológia szakértőivel dolgozunk együtt kutató központunkban.
Közös célunk: olyan cipőt alkotni, mely a legjobban igazodik a lábadhoz!
GYÁRTÁS
EURÓPAI MINŐSÉG
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy hosszú élettartamú cipőket alkossunk, így a gyártási módszereket egy olasz szakértő bevonásával dolgoztuk ki az optimális és tartós minőség érdekében.

