Vízhatlan és kényelmes.

Túrázás - Quechua Túrázás - Forclaz Flex 3 túracipő QUECHUA - Túracipő, bakancs, szandál
Túrázás - Quechua

Forclaz Flex 3 női vízhatlan cipő, rózsaszín QUECHUA

QUECHUA
Egynapos túrázáshoz, bármilyen időben, nehéz terepen. Rendszeres használatra. A Flex technológiának köszönhetően tökéletes kényelmet biztosít. A vízhatlan és légáteresztő membrán révén szárazon tartja a lábat.
Decathlon
ig 14 990Ft %

Minimum

14 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
14 990Ft %
14 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8288303
TERMÉKELŐNYÖK
Tapadás „Sticky rubber” gumi: kiváló tapadás 4 mm mély barázdákkal.
Kényelem Flex technológia a tökéletes kényelemért!
Vízhatlanság Vízhatlan és légáteresztő membrán: nedves terepen, 4 órás gyalogláshoz ajánlott.
Ütéscsillapítás EVA közbülső talp a lábfej teljes hosszán: kiváló ütéscsillapítás.
Ütéscsillapítás Orrvédője megfelelő védelmet nyújt a lábujjaknak.
Könnyű súly 356 g a 39-es méret.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Súly
356 g a 39-es méret.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Flex technológia A felsőrész és a talp oldalirányban is tud hajlani, hogy a láb természetes mozgását jobban kövesse.
Ütéscsillapítás Dupla ütéscsillapítás: maximális kényelem túrázás idejére. EVA közbülső talp a lábfej teljes hosszán, a dupla vastagságú EVA sarokbetéttel kiváló ütéscsillapítást biztosít.
Vízhatlansági teszt Vízhatlansági tesztje: a vízhatlan és légáteresztő membránnal rendelkező cipőket laboratóriumban és terepen is teszteljük, hogy optimális védelmet biztosítsanak eső ellen. Először víz alá merítjük: megvizsgálni, hogy vannak-e légbuborékok a cipő felületén. Majd félig vízbe merítve gépkar mozgatja a cipőt gyaloglást szimulálva: ekkor azt ellenőrizzük, hogy a belseje tökéletesen száraz marad-e.
A vízhatlanság szintje A vízhatlansági teszt alapján megállapítjuk, hogy a vízhatlanság 3 szintje közül a cipő melyiknek felel meg: 2000 hajlítás (kb. 2 órányi gyaloglás), 4000 hajlítás (kb. 4 órányi gyaloglás) vagy 8000 hajlítás (kb. 8 órányi gyaloglás). A teszt és a használat után megszáradt cipő visszanyeri eredeti vízhatlanságát. A FORCLAZ Flex vízhatlan túracipő 4000 hajlításig vízálló.
A vízhatlanság meghosszabbítása A cipő vízhatlanságát gyakran gátolja a felsőrész tetejéről beszivárgó víz. Annak érdekében, hogy tovább száraz maradjon a lába, javasoljuk, hogy viselj vízhatlan, normál vagy rövid kamáslit, mely védi a cipő felsőrészét a víztől, kavicstól, homoktól. Évente néhány alkalommal kezeljed a cipőt impregnáló spray-vel, hogy megújítsad vízlepergető tulajdonságát és védjed a szennyeződésektől!
Súly 356 g a 39-es méret.
Vásárlási tanácsok Mindkét cipőt húzzad fel túrazoknira, és állj fel! Próbálj fel több modellt, akár több méretben is! 2 ponton ellenőrizzed, kényelmes-e a cipő: a saroknál és a rüsztnél! Figyelj arra, hogy sehol se szorítson a cipő a próba során! Tegyél pár kört az áruházban a cipőben. Fokozatosan szoktassad hozzá a lábad a cipőhöz, hordjad egyre hosszabb ideig!
Milyen méretet válassz? Kiránduláshoz, túrázáshoz válassz egy mérettel nagyobb cipőt, hogy kényelmes legyen, és a cipő orra ne nyomja a lábujjakat. Javaslat: rövid körömmel viseljed és lejtőn való ereszkedés előtt ellenőrizzed, hogy a fűző elég szoros-e ahhoz, hogy a lábad ne csússzon előre a cipőben!
Terepen végzett tesztek Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuától független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
Laboratóriumi tesztek Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyors elhasználódás megelőzése.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Felsőrész
60.00% Poliészter, 10.00% Poliuretán, 30.00% Marhabőr
Bélés
100.00% Poliészter
Talp
05.00% Hőre lágyuló poliuretán, 65.00% Gumi, 30.00% Etilén-vinil-acetát (EVA)
Kezelési útmutató: Kézzel mosható.
mosás tippek
Kézzel mosandó
Tárolás Nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tároljad!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Rendszeresen ápoljad! A rendszeresen tisztított cipőt hosszabb ideig használhatod.. Tisztítás: a sarat nejlon kefével távolítsad el! Nedves ronggyal és szappanos vízzel tisztítsad! Hőforrástól távol, szabad levegőn szárítsad!
Szakértőnk ajánlása Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuatól független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE