Kényelmes és jól tapad.

/common/3Dpictures/a/a11a725589ab4b2994069a3b78b1d880.zip/index.html

Forclaz Flex 3 női túracipő

Egynapos túrázáshoz, száraz időben, technikás terepen. Rendszeres használatra. Nehezebb terepen is értékelni fogja a tapadását és kényelmét, mely a gumi talpnak és a Flex kialakításnak köszönhető.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8354369
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Flex technológia A felsőrész és a talp oldalirányban is tud hajlani, hogy a láb természetes mozgását jobban kövesse.
Ütéscsillapítás Dupla ütéscsillapítás: maximális kényelem túrázás során. EVA közbülső talp a lábfej teljes hosszán és dupla sűrűségű EVA sarokbetét: kiváló ütéscsillapítás.
Vásárlási tanácsok Mindkét cipőt húzza fel túrazoknira, és álljon fel! Próbáljon fel több modellt, akár több méretben is! 2 ponton ellenőrizze, kényelmes-e a cipő: a saroknál és a rüsztnél. Figyeljen, hogy sehol se szorítsa a cipő a próba során! Tegyen pár kört az áruházban a cipőben. Fokozatosan szoktassa hozzá a lábát a cipőhöz, hordja egyre hosszabb ideig!
Milyen méretet válasszon? Kiránduláshoz, túrázáshoz válasszon egy mérettel nagyobb cipőt, hogy kényelmes legyen, és a cipő orra ne nyomja a lábujjakat. Javaslat: rövid körömmel viselje, és minden lejtmenet előtt ellenőrizze, hogy fűzője elég szoros-e ahhoz, hogy lába ne csússzon előre a cipőben!
Terepen végzett tesztek Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuától független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
Laboratóriumi tesztek Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyorsított elhasználódás.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Rendszeresen ápolja! A rendszeresen tisztított cipőt hosszabb ideig használhatja. Tisztítás: a sarat nejlon kefével távolítsa el! Nedves ronggyal és szappanos vízzel tisztítsa! Hőforrástól távol, szabad levegőn szárítsa!
Szakértőnk ajánlása Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuatól független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE