Vízhatlan, kényelmes túracipő, kiváló tapadással.

Túrázás - Quechua Túrázás - FORCLAZ FLEX 3  női túracipő QUECHUA - Túracipő, bakancs, szandál
/common/3Dpictures/a/71b2d34fdb3445beac5fc860e652ccd6.zip/index.html
Túrázás - Quechua

Forclaz Flex 3 vízhatlan, női, hegyvidéki túracipő, szürke, kék QUECHUA

QUECHUA
Egynapos túrázáshoz, minden időben, erdei terepre. Rendszeres használatra. A Flex technológiának köszönhetően tökéletes kényelmet biztosít. A vízhatlan és légáteresztő membrán révén szárazon tartja a lábat.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 14 990Ft %

Minimum 14 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 27/05/2017
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8288512
TERMÉKELŐNYÖK
Tapadás „Sticky rubber” gumi: kiváló tapadás 4 mm mély barázdákkal.
Kényelem Flex technológia a tökéletes kényelemért!
Vízhatlanság Vízhatlan és légáteresztő membrán: nedves terepen, 4 órás gyalogláshoz ajánlott.
Ütéscsillapítás EVA közbülső talp a lábfej teljes hosszán: kiváló ütéscsillapítás.
Ütéscsillapítás Orrvédője megfelelő védelmet nyújt a lábujjaknak.
Könnyű súly 356 g a 39-es méret.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Tömeg
353 g a 39-es méret.
Méret
35-42.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Flex technológia A felsőrész és a talp oldalirányban is tud hajlani, hogy a láb természetes mozgását jobban kövesse.
Ütéscsillapítás Dupla ütéscsillapítás: maximális kényelem túrázás idejére. EVA közbülső talp a lábfej teljes hosszán, a dupla vastagságú EVA sarokbetéttel kiváló ütéscsillapítást biztosít.
Vízhatlansági teszt Vízhatlansági tesztje: a vízhatlan és légáteresztő membránnal rendelkező cipőket laboratóriumban és terepen is teszteljük, hogy optimális védelmet biztosítsanak eső ellen. Először víz alá merítjük: megvizsgálni, hogy vannak-e légbuborékok a cipő felületén. Majd félig vízbe merítve gépkar mozgatja a cipőt gyaloglást szimulálva: ekkor azt ellenőrizzük, hogy a belseje tökéletesen száraz marad-e.
A vízhatlanság szintje A vízhatlansági teszt alapján megállapítjuk, hogy a vízhatlanság 3 szintje közül a cipő melyiknek felel meg: 2000 hajlítás (kb. 2 órányi gyaloglás), 4000 hajlítás (kb. 4 órányi gyaloglás) vagy 8000 hajlítás (kb. 8 órányi gyaloglás). A teszt és a használat után megszáradt cipő visszanyeri eredeti vízhatlanságát. A FORCLAZ Flex vízhatlan túracipő 4000 hajlításig vízálló.
A vízhatlanság meghosszabbítása A cipő vízhatlanságát gyakran gátolja a felsőrész tetejéről beszivárgó víz. Annak érdekében, hogy tovább száraz maradjon a lába, javasoljuk, hogy viseljen vízhatlan, normál vagy rövid kamáslit, mely védi a cipő felsőrészét a víztől, kavicstól, homoktól. Évente néhány alkalommal kezelje a cipőt impregnáló spray-vel, hogy megújítsa vízlepergető tulajdonságát és védje a szennyeződésektől!
Vásárlási tanácsok Mindkét cipőt húzza fel túrazoknira, és álljon fel! Próbáljon fel több modellt, akár több méretben is! 2 ponton ellenőrizze, kényelmes-e a cipő: a saroknál és a rüsztnél! Figyeljen arra, hogy sehol se szorítsa a cipő a próba során! Tegyen pár kört az áruházban a cipőben. Fokozatosan szoktassa hozzá a lábát a cipőhöz, hordja egyre hosszabb ideig!
Milyen méretet válasszon? Kiránduláshoz, túrázáshoz válasszon egy mérettel nagyobb cipőt, hogy kényelmes legyen, és a cipő orra ne nyomja a lábujjakat. Javaslat: rövid körömmel viselje, és lejtőn való ereszkedés előtt ellenőrizze, hogy a fűző elég szoros-e ahhoz, hogy a lába ne csússzon előre a cipőben!
Terepen végzett tesztek Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuától független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
Laboratóriumi tesztek Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyors elhasználódás megelőzése.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Felsőrész
60.00% Poliészter, 10.00% Poliuretán, 30.00% Marhabőr
Bélés
100.00% Poliészter
Talp
05.00% Hőre lágyuló poliuretán, 65.00% Gumi, 30.00% Etilén-vinil-acetát (EVA)
Kezelési útmutató: Kézzel mosható.
mosás tippek
Kézzel mosandó
Tárolás Nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Rendszeresen ápolja! A rendszeresen tisztított cipőt hosszabb ideig használhatja. Tisztítás: a sarat nejlon kefével távolítsa el! Nedves ronggyal és szappanos vízzel tisztítsa! Hőforrástól távol, szabad levegőn szárítsa!
Szakértőnk ajánlása Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuatól független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE