Tapadás, tartás és kényelem.

Túrázás - Quechua Túrázás - Forclaz 700 Vízhatlan Férfi Beszállócipő, Téglaszín QUECHUA - Túracipő, bakancs, szandál
/common/3Dpictures/a/920e46ab1159431b9ebdb6ee94f94b1c.zip/index.html
Túrázás - Quechua

Forclaz 700 Vízhatlan Férfi Bakancs, Téglaszín QUECHUA

QUECHUA
Egynapos túrázáshoz, bármilyen időben, nehéz terepen. Rendszeres használatra. Technikai, vízhatlan, jó tapadást biztosító bőr túracipő: ideális választás rendszeres túrázáshoz, nehéz terepre is.
Decathlon
ig 24 990Ft %

Minimum

24 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
24 990Ft %
24 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8316063
TERMÉKELŐNYÖK
Tapadás CrossContact talp: nagyon jól tapad a sziklán!
Pontosság A hosszú fűzősor tökéletes tartást biztosít.
Jól tart 360° system: erősen tartja a lábfejet.
Ütéscsillapítás Ütéscsillapító, préselt EVA és öntött PU talpbélés: még nagyobb kényelem.
Stabilitás Az X Stab technológia fokozott stabilitást biztosít.
Vízhatlanság Vízhatlan és légáteresztő membrán: nedves terepen, 8 órás gyalogláshoz ajánlott.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Súly
506 g a 42-es méret.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Crosscontact talp A talp rajzolatát az Essensole laboratóriumaiban végzett kutatások eredményei alapján fejlesztettük ki. Hatékonyságát növeli a speciális, sziklás terepen is kiválóan tapadó gumi.
360° System Exkluzív kialakítás rüszt alatti szorítópánttal. A cipőfűzők meghúzása kihat a heveder feszességére, mely a rüszt jobb tartását eredményezi, ugyanakkor kényelmes marad. A pánt és a befűzés szöge megegyezik, ezért sehol sem szorítja a lábat. Ez kivételesen jó tartást biztosít, így pontosan és biztonságosan haladhat a legnehezebb szakaszokon is.
X Stab kialakítás TPU (merev műanyag) betét stabilizálja a sarkat. A saroknál sűrített EVA-ba ágyazott betét stabilizálja és nem engedi elmozdulni a sarkat. Ez a betét folytatódik a cipő oldalán, ahol körbefogja a 360° System pánt, majd a cipő elülső részének közepénél elvékonyodik. Merevítőként szolgál, és a talp elülső részén lévő injektált EVA-val optimális lendületet biztosít.
Ütéscsillapítás Kétféle megoldás kombinációja biztosítja a hatékony ütéscsillapítás és az optimális súly összhangját. A legnagyobb ütéscsillapítást igénylő saroknál préselt EVA habszivacs található: tartós ütéscsillapítást biztosít minimális anyagvastagság mellett. A cipő elülső része injektált EVA, amely lendületes mozgást biztosít ütéscsillapításának és „visszapattanó” anyagának köszönhetően.
Vízhatlansági teszt Vízhatlansági tesztje: a vízhatlan és légáteresztő membránnal rendelkező cipőket laboratóriumban és terepen is teszteljük, hogy optimális védelmet biztosítsanak eső ellen. Először víz alá merítjük, hogy megvizsgáljuk, vannak-e légbuborékok a cipő felületén. Majd félig vízbe merítve, egy gépkar mozgatja a cipőt, gyaloglást szimulálva: ekkor azt ellenőrizzük, hogy a belseje tökéletesen száraz marad-e.
A vízhatlanság 3 szintje A vízhatlansági teszt eredményeképp megállapítjuk, hogy a vízhatlanság 3 szintje közül a cipő melyiknek felel meg: 2000 hajlítás (kb. 2 órányi gyaloglás), 4000 hajlítás (kb. 4 órányi gyaloglás) vagy 8000 hajlítás (kb. 8 órányi gyaloglás). A teszt és a használat után megszáradt cipő visszanyeri eredeti vízhatlanságát.
A vízhatlanság szintje A Forclaz 700 férfi túrabakancs 8000 hajlítást teljesítve vízhatlan maradt.
Súly 506 g a 42-es méret.
Vásárlási tanácsok Mindkét cipőt húzza fel túrazoknira, és álljon fel! Próbáljon fel több modellt, akár több méretben is! 2 ponton ellenőrizze, kényelmes-e a cipő: a saroknál és a rüsztnél! Figyeljen arra, hogy sehol se szorítsa a cipő a próba során! Tegyen pár kört az áruházban a cipőben. Fokozatosan szoktassa hozzá a lábát a cipőhöz, hordja egyre hosszabb ideig!
Milyen méretet válasszon? Kiránduláshoz, túrázáshoz válasszon egy mérettel nagyobb cipőt, hogy kényelmes legyen, és a cipő orra ne nyomja a lábujjakat. Javaslat: rövid körömmel viselje, és minden lejtmenet előtt ellenőrizze, hogy fűzője elég szoros-e ahhoz, hogy lába ne csússzon előre a cipőben!
Terepen végzett tesztek Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuatól független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
Laboratóriumi tesztek Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyorsított elhasználódás.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Bélés
80.00% Poliészter, 20.00% Poliuretán
Talp
10.00% Hőre lágyuló poliuretán, 50.00% Gumi - butadién-sztirol gumi (SBR), 40.00% Etilén-vinil-acetát (EVA)
Felső rész - Fő anyag
20.00% Poliészter, 35.00% Poliuretán, 45.00% Marhabőr
Kezelési útmutató: Rendszeresen ápolja és tisztítsa a tartós használat érdekében! Használjon kefét és/vagy szivacsot a cipő tisztításához és a sár vagy a föld eltávolításához. Hasított bőrön nem javasolt bőrápoló krém és impregnáló szer használata. Nem tesz kárt magában a bőrben, de megváltoztatja a felületét. Szabad levegőn, ne hőforrás közelében szárítsa! MOSÓGÉPBEN NEM MOSHATÓ!
Tárolás Nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja!
Korlátozott felhasználás: SZIKLAMÁSZÁSRA NEM ALKALMAS!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuatól független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE