Nagyon könnyű, strapabíró és nagyon kényelmes.

Túrázás - Quechua - Forclaz 700 túrabot QUECHUA
Túrázás - Quechua

Forclaz 700 szénszálas túrabot, 1 pár QUECHUA

QUECHUA
Rendszeres, teljesítménytúrákhoz. Könnyű és kényelmes. Nagyon kényelmes használatot biztosító, könnyű túrabot. A szénszálnak köszönhetően könnyű, az alumínium tag révén pedig strapabíró.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 19 990Ft %

Minimum 19 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8270631
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Botok technikai tesztje.
Az összecsukott boton hajlékonysági és kompressziós teszteket végzünk, hogy biztosítsuk hatékonyságát és ellenálló képességét arra az esetre, ha a túrázó túl erősen támaszkodna rá. Emellett a kihúzásra, szorításra és elhasználódásra vonatkozó teszteket is végzünk, hogy ellenőrizzük a szorítórendszer állapotát és hatékonyságát, a kihúzási teszteket pedig beakadást szimulálva a botvégeken és a markolaton végezzük.
Hogyan állítsa be a botot?
A botot tartó alkarnak merőlegesnek kell lennie a test mellett lévő kézre. A beállításhoz: csavarozza ki a középső tagot, az alsó tag szorítógyűrűje alatt keresse meg a kívánt magasságot (cm-ben), és határozottan, de ne túl erősen csavarja vissza; Ugyanígy járjon el a kisebb bottal. SOHA NE LÉPJE TÚL A „STOP LINE” FELIRATOT, különben a bot eltörhet.
Használati tanácsok
Lefelé gyalogláskor vagy hegyen felfelé, vagy egyenes talajon hosszabbra is állíthatók a botok. Emelkedőnél támaszkodjon a csuklószíjra. lejtőn pedig vegye le a csuklópántot, hogy eséskor ne akadályozza a túrabot.
Óvintézkedések: Mielőtt elindulna, bizonyosodjon meg róla, hogy a bot megfelelően meg van szorítva! Ehhez támaszkodjon rá, majd szükség esetén szorítsa meg!
Figyelem: A túrabot célja nem az, hogy megtartson eséskor!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden termékünket a használatban is, a valósággal megegyező körülmények között teszteljük egy olyan reprezentatív felhasználói réteg segítségével, akinek a részére a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuától független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE