QUECHUA
end-of-life

Dupla túrazokni - 2 réteg

Ref. : 8384548

Forclaz 520 felnőtt túrazokni

4.2/5
Egy- vagy többnapos túrázáshoz. Intenzív használatra. Ideális 2 rétegű túrazokni intenzív használatra. Jó hőszabályhást biztosít, nem irritálja a bőrt és maximális kényelmet biztosít.

Szín : Aluszürke / Kékesszürke / Acélszürke

Ez a termék nincs készleten

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

Csökkenti a bőrirritációt

A mozgás okozta dörzsölő hatások tompulnak a belső és külső réteg mozgásával, így azok nem közvetlenül a bőrt érik. Közepes mértékben melegít. Nem nyújt 100%-os védelmet a vízhólyagok ellen. A vízhólyagok jellemzően akkor jelennek meg, ha bőrünk a zokni, a cipő vagy valamely idegen tárgy okozta dörzsölés, esetleg a nedvesség miatt megsérül.

A szálak jellemzői

A belső zokni 100% polipropilénből készült. Ez a szál vezeti legkevésbé a hőt, vagyis állandó hőmérsékletet biztosít a láb számára. Hatékony nedvszívó képessége miatt gyorsan kivezeti az izzadságot, lába nem lesz nedves. A külső zokni poliamid anyaga gyorsan szárad, fokozza az izzadság-elvezetést.

Ügyeljen a megfelelő méret kiválasztására!

Túrazoknijainkat 3 szárhosszal kínáljuk Önnek. A rövid szárú zoknik enyhén lógnak csak ki a cipőből, a boka alatt végződnek. A félhosszú szárú zoknik védik a bokát, fölé érnek. E 2 szárhosszúságú zokni hordható kiránduló- és túracipővel. A hosszú szárú zokni ideális választás túrabakancshoz, a vádliig ér.

A megfelelő méretű túrazokni kiválasztása

Valamennyi zoknink 4 méretet fed le (35/38, 39/42, 43/46, 47/50). Az elasztánnak köszönhetően (melyet minden zoknink tartalmaz) a zokni nem mozdul el, rásimul a lábra.

2 pár/csomag

2 pár azonos színű termék egy csomagban.

Még több információ Összecsuk

ANYAGÖSSZETÉTEL

Anyagösszetétel
Fő anyag
09.00% Polipropilén, 85.00% Poliamid, 06.00% Elasztán
Kezelési útmutató: Szárítógépbe tenni tilos. Száraz, levegős helyen szárítsd!. Szabad levegőn szárítsd!. Használat után szárítsd meg!.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Nem vegytisztítható
Tárolás Száraz, fénytől védett helyen tárolja!
Korlátozott felhasználás: SZIKLAMÁSZÁSHOZ NEM MEGFELELŐ!

INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA

Szakértőnk ajánlása A zoknikat laboratóriumban és terepen egyaránt teszteljük és ellenőrizzük a következőket: mérgező anyagok hiánya, kopásállóság, elhasználódás mértéke, UV-sugárzás és a gyakori mosás hatása az anyagra. Ezt követően a felhasználók tesztelik a zoknikat a Mont Blanc völgyeiben.

VÉLEMÉNYEK

MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE