Nem irritálja a bőrt.

Forclaz 500 túrazokni

Egynapos túrázáshoz. Rendszeres használatra. Ez a túrazokni védi és maximális kényelmet biztosít a lábnak egy- vagy többnapos túrázás során. 2 pár azonos színű zokni egy csomagban.

Szín : Tengerkék / Sötét narancssárga

 

Ref. : 8357796
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Csökkenti a bőrirritációt Orra és sarka PTFE poliamid szállal körbetekert poliamidból készült, mely csökkenti a vízhólyagokat okozó dörzsölést. 100%-os védelmet nem nyújt a vízhólyagok ellen. A vízhólyagok jellemzően akkor jelennek meg, ha bőrünk a zokni, a cipő vagy valamely idegen tárgy okozta dörzsölés miatt megsérül. A nedvesség szintén fontos szerepet játszik, mivel gyengíti a bőrt.
A szálak jellemzői A zokni „Friction free” poliamidból készült sarka és orra kevésbő dörzsöli a bőrt. A zokni többi része nagyon gyorsan száradó poliamidból készült, mely csökkenti a nedvességérzetet. Speciális buklészövésű részek a nagyobb kényelem érdekében. A jól szellőző részek segítik az izzadság elvezetését.
Ügyeljen a megfelelő szárhosszúság kiválasztására! Túrazoknijainkat 3 szárhosszal kínáljuk. A rövid szárú zokni kilátszik a cipőből, de nem ér a boka fölé. A félhosszú szárú zokni pontosan a bokáig ér, így védi azt. E 2 szárhosszúságú zokni hordható kiránduló- és túracipővel. A hosszú szárú zokni ideális választás túrabakancshoz, mivel éppen a vádliig ér.
A megfelelő méretű túrazokni kiválasztása Valamennyi zoknink 4 méretet fed le (35/38, 39/42, 43/46, 47/50). Az elasztánnak köszönhetően (minden zoknink tartalmaz) a zokni nem mozdul el, rásimul a lábra. Mindannyiunk lába hosszúságában, arányaiban, és méreteiben különbözik: ezért fontos, hogy a túrazoknit még vásárlás előtt felpróbálja az áruházban! Próbálja ki a hétköznapokon is, mielőtt hosszú túrára indulna benne!
2 pár/csomag 2 pár azonos színű termék egy csomagban.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A zoknikat laboratóriumban és terepen egyaránt teszteljük és ellenőrizzük a következőket: mérgező anyagok hiánya, kopásállóság, elhasználódás mértéke, UV-sugárzás és a gyakori mosás hatása az anyagra. Ezt követően felhasználók tesztelik a zoknikat a Mont Blanc völgyében.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE