Meleg, ujjatlan, teljes hosszában cipzáras

Túrázás - Quechua Túrázás - Forclaz 500 lány mellény QUECHUA - Gyerek túraruházat
Túrázás - Quechua

Forclaz 500 rózsaszín lány polár mellény túrázáshoz QUECHUA

QUECHUA
Túrázáshoz: melegen tartja gyermekét. Nélkülözhetetlen ujjatlan, polár mellény: meleg, könnyű és praktikus. Melegen tartja a testet, a kar szabadon mozoghat!

Szín : RÓZSASZÍN

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 2 490Ft %

Minimum 2 490Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8284326
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Méret: A megfelelő méret kiválasztásához mérje meg gyermeke magasságát, mezítláb, a fejétől a talpáig: 102-109 cm = 4 éveseknek, 110-113 cm = 5 éveseknek, 114-121 cm = 6 éveseknek, 122-133 cm = 8 éveseknek, 134-145 cm = 10 éveseknek, 146- 158 cm = 12 éveseknek, 159-172 cm = 14 éveseknek.
Polár összetevő: A polár nagyon jó hőszigetelő. A polár bolyhai között levegőréteg ül, amelyet bolyhozáskor juttatnak be az anyagba (ezt a műveletet a poliészter - polár - anyagok mindkét oldalán elvégzik). A megkötött levegő biztosítja a hőszigetelést. A bolyhozás, az anyag felülete és vastagsága a használatnak megfelelő (környezet, sporttevékenység). A polár a gyapjúhoz képest nagyon könnyű, kiválóan alkalmas sportoláshoz.
Az összetevőn végzett tesztek: Az anyag a kopást és dörzsölést vizsgáló teszteken is megfelelt, például a Stratermic ellenőrzi, hogy a polár nem bolyhosodik-e. Színtartó teszt: Tartósan megőrzi színét, amit dörzsöléses teszt is bizonyít. Anyaga nyál hatására sem veszít színéből. Mosásgyakorisági teszt: a rendszeres mosás nem változtatja meg az anyag tulajdonságait.
Praktikus kialakítás: Középen végig szélfogós cipzárral, 2 cipzáras zseb a kéznek:
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Fiatal tesztelőink a Mont-Blanc lábánál segítik a termékfejlesztést.
Szakértőnk ajánlása Termékeinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára fejlesztettük ki a terméket. Különösen a Mont-Blanc lábánál, gyerekekkel végzett „hosszú távú” teszteknek köszönhetően tudjuk termékeinket javítani, folyamatosan fejleszteni.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE