Jól szellőzik, könnyű és jól tapad.

Túrázás - Quechua Túrázás - Forclaz 500 Fresh túracipő QUECHUA - Túracipő, bakancs, szandál
/common/3Dpictures/a/1f08b0067f9141a2b2c6bcb8fedbc51b.zip/index.html
Túrázás - Quechua

Forclaz 500 Fresh férfi túracipő, kék QUECHUA

QUECHUA
Egynapos túrázáshoz, meleg időben. Rendszeres használatra. Lyukacsos talpú túracipő mesh felsőrésszel, amely szárazon és frissen tartja a lábat. Ideális túracipő meleg időben.

Szín : Tengerkék / Kékesszürke

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 14 990Ft 13 %

Minimum 12 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/12/19 Részére

** Ettől 2016/12/19 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/12/19 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/12/19 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/12/19 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8339220
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Crosscontact talp A talp rajzolatát laboratóriumunkban végzett kutatások eredményei alapján fejlesztettük ki. Hatékonyságát növeli a speciális, kiválóan tapadó gumi. Mivel a cipőknek nem ugyanazokkal a tulajdonságokkal kell rendelkezniük a sáros és a száraz talajon való hatékony haladáshoz, a legjobb kompromisszumra törekszünk.
Fresh technológia Speciális vázszerkezet légáteresztő felsőrésszel és jól szellőző talpkialakítással. Laboratóriumban és terepen tesztelt és jóváhagyott technológia, amelynek révén a láb száraz érzete a nyári túrázások alatt végig megmarad. https://d1065et7n9hdcp.cloudfront.net/__imageservlet/file/damimport/pj/024/f14719398129730/forclaz_fresh_man.jpg?variation=thumbnailBig
Terepen végzett tesztek Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuatól független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
Laboratóriumi tesztek Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyorsított elhasználódás.
Milyen méretet válasszon? Rendkívül vékony és légáteresztő összetevőinek köszönhetően a Forclaz 500 túracipő könnyen enged a méretéből. Válasszon szokásos méreténél eggyel kisebbet!
Vásárlási tanácsok Mindkét cipőt húzza fel túrazoknira, és álljon fel! Próbáljon fel több modellt, akár több méretben is! 2 ponton ellenőrizze, kényelmes-e a cipő: a saroknál és a rüsztnél! Figyeljen arra, hogy sehol se szorítsa a cipő a próba során! Tegyen pár kört az áruházban a cipőben. Fokozatosan szoktassa hozzá a lábát a cipőhöz, hordja egyre hosszabb ideig!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása 5 mosással teszteltük. Szabad levegőn szárítsa. A nagyobb higiénia érdekében rendszeresen vegye ki a talpbetétet cipőjéből, amikor nem viseli! így biztosíthatja a talpbélés és a cipő optimális száradását.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE