A túracipő, mely illeszkedik a lábhoz.

Túrázás - Quechua Túrázás - Forclaz 500 férfi túracipő  QUECHUA - Túracipő, bakancs, szandál
/common/3Dpictures/a/f079d918-e725-43bd-af40-8b1c9a4d06f7.zip/index.html
Túrázás - Quechua

Forclaz 500 Helium férfi, speed hike túracipő, kék QUECHUA

QUECHUA
Egynapos túrázáshoz, száraz időben, nehéz terepre. Rendszeres használatra. Nehezen találja meg a megfelelő méretet? Az EVOFIT technológiának köszönhetően a cipő tökéletesen követi a láb formáját és kiváló tartást biztosít.

Szín : Élénkkék / FEKETE

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 14 990Ft 20 %

Minimum 11 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/12/01 Részére

** Ettől 2016/11/30 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/11/30 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/12/01 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/11/30 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8359162
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Crosscontact talp A talp rajzolatát laboratóriumunkban végzett számos kutatás eredményei alapján fejlesztettük ki. Hatékonyságát növeli a speciális gumi, mely jól tapad és jó talajfogást biztosít. A Forclaz 500 Helium talprajzolata erősebb talajfogást biztosít, mint tapadást. Meghatározás > Tapadás (kapaszkodás): nem csúszik meg a laza, sáros vagy száraz talajon. Tapadás: Nem csúszik meg a kemény, nedves vagy száraz talajon.
Vásárlási tanácsok Mindkét cipőt húzza fel túrazoknira, és álljon fel! Próbáljon fel több modellt, akár több méretben is! 2 ponton ellenőrizze, kényelmes-e a cipő: a saroknál és a rüsztnél. Figyeljen, hogy sehol se szorítsa a cipő a próba során! Próbaképp gyalogoljon az áruházban a cipővel a lábán! Fokozatosan szoktassa hozzá a lábát a cipőhöz, hordja egyre hosszabb ideig!
Milyen méretet válasszon? Kiránduláshoz, túrázáshoz válasszon egy mérettel nagyobb cipőt, hogy kényelmes legyen, és a cipő orra ne nyomja a lábujjakat. Javaslat: rövid körömmel viselje, és lejtőn való ereszkedés előtt ellenőrizze, hogy a fűző elég szoros-e ahhoz, hogy a lába ne csússzon előre a cipőben!
Terepen végzett tesztek Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuától független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
Laboratóriumi tesztek Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyors elhasználódás megelőzése.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuatól független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE