Kényelmes, 10°C komfortos hálózsák. Párosítható.

FORCLAZ 10°C hálózsák

Túrázáshoz, alváshoz 10°C-os vagy melegebb hőmérsékleten. 10°C. Rendkívül sokoldalú hálózsák: meleg és könnyű. Átmenet a téglalap és a múmia forma között, a nagyobb kényelem érdekében. Összecipzározható: két személyre. 5 év jótállás.

Szín : Világos téglavörös / Világos skarlátvörös

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8355744
MŰSZAKI INFORMÁCIÓ
Használati hőmérséklet:

Minden hálózsákon feltüntetjük a komfortzóna minimális értékét. A hőtartó képességet független laboratóriumban (AITEX) tesztelték a 2002/04/11-i EN 13537-es európai szabvány szerint.
Az a legalacsonyabb hőmérséklet, melyen nyugodt, fekvő pozícióban a felhasználó hőháztartása még teljesen kiegyenlített, nem fázik és nincs melege (átlagos, női felhasználóra vonatkozó adatok, normál körülmények között).
Ennek alapján válasszon hálózsákot!

Mit jelent a minimális használati hőmérséklet?

A komfortzóna határa: az a legalacsonyabb hőmérséklet, melyen nyugodt, fekvő pozícióban a felhasználó hőháztartása még teljesen kiegyenlített, nem fázik és nincs melege (átlagos, férfi felhasználóra vonatkozó adatok, normál körülmények között).

Amit a hőmérséklettel kapcsolatban tudni érdemes:

A hálózsák nem termel hőt, csak megőrzi a test melegét. Ha kimerülten és áthűlten, nedves bőrrel bújik a hálózsákba, nagy valószínűséggel megfázik, akármilyen kiváló minőségű is a hálózsák!
A hőérzet, az egyén hidegtűrése (testalkat, fáradság), felszerelése (hőszigetelő matrac), öltözéke (ruha nélkül, aláöltözettel) és az időjárási körülmények (nedvesség, szél) függvényében változik.

A nagyobb kényelem érdekében, mielőtt bebújik a hálózsákba:

Öltözzön egyszerűen (1 réteg ruha elegendő)
Melegítse a végtagjait: viseljen sapkát, kesztyűt, zoknit, lábmelegítőt.
Egy kulacs meleg víz melegítő palackként is használható (ha biztosan nem nyílik ki váratlanul!)
Feszítse meg izmait (az energia 70%-a hővé alakul), de ne tegyen olyan mozdulatot, amely légmozgást idéz elő.
Használjon lehetőleg selyemből készült hálózsáklepedőt!

Tömeg és méretek

Kapható méretek:
Jobb oldali cipzár: M, L és XL.
Méretek (cm) M 195x67 cm / L 210x72 cm / XL 225x77 cm
Súlya (g): M 910 g / L 1075 g / XL 1245 g
Összehajtva: M Ø 17x34 cm / L Ø 19x36 cm / XL Ø 22x37 cm

INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A hálózsákra 5 év jótállást vállalunk, mely a vásárláskor a számlán, blokkon feltüntetett időponttól lép életbe. Érvényes jótállással a termékek javítása vagy cseréje ingyenes. A jótállás nem terjed ki a természetes elhasználódásból, valamint a nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákra. A speciális 5 éves jótállás kizárólag a termék és a számla egyidejű bemutatásával érvényesíthető.
VÉLEMÉNYEI
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE