Könnyen felvehető és szárazon tart.

Forclaz 100 női esőnadrág

Hegyi túrázáshoz, hölgyeknek, véd a széltől, esőtől, hótól és szárazon tart. Vízhatlan és légáteresztő, könnyű felvenni cipővel is, tökéletesen kiegészíti a vízhatlan esőkabátot, így az együttes szárazon tarja viharban is.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8328910
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Információk méret- és szabás választáshoz Hagyományos szabásvonal. Bő szabásának köszönhetően nadrágra, rövidnadrágra és harisnyára is ráhúzható. Az oldalsó cipzár miatt a nadrágszár alján nincs szegély.
Tartás Tépőzárral állítható hosszúságú és levehető vállpántok.
Állítható derékbőség Tépőzáras pántokkal és műanyag csatokkal a kétoldalt állítható derék.
Zsebek 2 cipzáras zseb.
Könnyen felvehető A nadrágszár 3/4 hosszán cipzáros, így anélkül veheti fel, hogy le kellene ülnie vagy le kellene vennie a cipőjét.
Megerősítések A megerősített száralj nem szakad el és nem hasad fel.
Fő összetevő Membránnal bevont 2 rétegű szövet.
Technikai bélések Kényelmes mikropolár a derékon és a fenékrészen; strapabíró, szabad mozgást biztosító nejlon a térden; jól szellőző mesh a combon.
A terméket tanácsos kiegészítő ruházatként hordani Karbantartó termékek: gépi vízhatlanító folyadék vagy spray. Az anyag vízlepergető tulajdonságának megtartása érdekében a termék teljes élettartama során.
Az anyag vízhatlansága Az ISO 811 szabvány szerinti teszt során az anyag vízhatlanságát a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg. Minél nagyobb ez a víznyomás, annál inkább vízhatlan az anyag. A 2000 mm-es vízhatlanságú szövet 2000 mm-es vízoszlop nyomásának áll ellen (ez nagyjából 2 órás zápornak felel meg).
A ruha vízhatlansága A ruhadarabot zuhanypróbával teszteltük (100 liter víz/ m²/ 3 óra). A teszt egy nagy, hegyvidéki vihart szimulál.
Az anyag légáteresztése Az összetevők légáteresztő képességének vizsgálatát a RET párologtatási ellenállás tesztelésével végezzük (a teszt az ISO 11092 szabványon alapul). Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál több testmozgás következtében felszabaduló vizet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál jobb a légáteresztő képessége. Például: RET < 9 = a szövet légáteresztése kiváló/920 = alig vagy nem légáteresztő.
Az anyag légáteresztése A légáteresztő anyagok használatán kívül a Quechua technikai megoldásokat is alkalmaz (cipzárak, szellőzők, mesh), hogy a túrázáshoz kifejlesztett kabátok és esőnadrágok általános szellőzése minél hatékonyabbá váljon.
Ez a szellőzési rendszer szabályozza a testhőmérsékletet és segít az izzadság elvezetésében mozgás közben.
Az anyag vízlepergetése A vízlepergetés a szövetnek az a tulajdonsága, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, nem szívja magába a vizet. Az anyag nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, melegen tart. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni (minden 3. mosásnál után ajánlott). A Quechua minden esőnadrágja vízlepergető felületkezelést kap.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Fejlesztőközpontunk a Mont-Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben jobb, szebb és praktikusabb termékek tervezésén és fejlesztésén dolgozik. A kész termékeket ezután szigorú teszteknek vetjük alá terepen, mert meggyőződésünk, hogy csak a valós körülmények között végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlődéséhez.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE