Egyensúly ütéscsillapítás és rugalmasság között.

/common/3Dpictures/a/1ed6b0f7cd6f4322986edbfd4831c75f.zip/index.html

FLOW MID RESIST cipő

Aktív gyalogláshoz, városi környezetben, minden időben. Intenzív használatra. Fedezze fel újra a ruganyos járás örömét a Flowalk® technológiával készült Flow Mid bőrcipőknek köszönhetően: tökéletes egyensúly ütéscsillapítás és rugalmasság között.

 

Ref. : 8340007
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használat közben végzett tesztek Minden aktív gyaloglásra kialakított Newfeel cipőt hétköznapi gyaloglás során tesztelünk gyaloglókkal olyan körülmények között, mint amilyenekkel Ön is találkozhat minden nap (időjárás, gyaloglás időtartama, különböző talaj). Termékeinket a mindennapi használat során végzett tesztekkel fejlesztjük a vásárlók igényeinek kielégítése érdekében.
Laboratóriumi tesztek A Newfeel minden aktív gyaloglásra kialakított termékét laboratóriumban teszteli, hogy ellenőrizze azok tulajdonságait és előnyeit.
Mi a Flowalk® technológia? A Newfeelnél alkalmazott Flowalk® technológia tökéletes egyensúly teremt ütéscsillapítás és rugalmasság között. A cipő belsejében lévő vastag poliuretán habszivacsnak az a különleges tulajdonsága, hogy elnyeli az ütéseket és gyorsan visszanyeri eredeti formáját a kiváló ütéscsillapítás érdekében. A talpon 8 vízszintes hajláskönnyítő bemetszés található a rugalmasság és hajlékonyság érdekében. További információ: www.newfeel.com
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Az aktív gyalogláshoz való Newfeel cipőket használat közben és laboratóriumban is tesztelik.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE