Gyors és látványos eredmény!

Testépítés, crosstraining - FIT 5.0 elektrostimulátor COMPEX
Testépítés, crosstraining

FIT 5.0 vezeték nélküli elektrostimulátor COMPEX

COMPEX
Izomerősítéshez, -feszesítéshez pihenés közben. Gyors és látványos hatás a Fit 5.0 Wireless Compex-szel: gyors és látványos eredmény! Innovációs Fit 5.0: két stimulációs modullal.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 206 990Ft %

Minimum 206 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8337922
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Dobósúly 120mA, 400 US, 150 Hz
MI funkciók Egyedülálló technológiájának köszönhetően valamennyi izmot speciálisan, azok jellegének megfelelően stimulál, az automatikus adatátvitel segítségével. A stimuláció személyre szabott, hiszen minden izmunk különböző. Edzéseit mostantól kezdve automatikusan az Ön igényeinek és szükségleteinek megfelelően végezheti.
MI-SCAN funkció Mielőtt elkezdené az edzést, a mi-SCAN funkcióval a mi-SENSOR megvizsgálja a választott izomcsoportot és automatikusan beállítja az eszköz erősségét az adott testrésznek és az Ön fizikai adottságainak megfelelően, tehát egy személyre szabott felmérést végez. A mi-SCAN az elektrostimulációt az egyén fiziológiájának megfelelően állítja be.
MI-RANGE funkció A mi-RANGE funkcióval a mi-SENSOR jelzi a stimuláció erejének határértékeit (minimum és maximum) az alacsony frekvenciájú, az erőnlétet fejlesztő és a masszírozó programok használata során. A mi-RANGE funkciónak köszönhetően már nem kell azon gondolkoznia, hogy vajon túl alacsonyra vagy magasra állította-e az erősséget: a készülék kijelzi Önnek, így növelheti a kezelés illetve az edzés hatékonyságát.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE