Kényelmes és sokoldalú: olyan, mint a nagy!

Fit 5 gyerek görkorcsolya

Rövidebb, egy-két órás kirándulásokhoz, 10-16 éves korú gyakorlott görkorcsolyázóknak. Hosszú távon is kényelmes, jó gördülési teljesítménnyel rendelkező görkorcsolya gyakorlott, fiatal görkorcsolyázóknak.

Szín : SÖTÉTLILA / FEKETE / SÁRGA

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8321782
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Előírások Szabvány: EN13843, A osztály (felnőtt görkorcsolya szabvány, 100 kg súlyig)
4 méretre állítható cipő A láb növekedésével a cipő mérete is állítható. A szabályozás 3 lépésben történik: 1. Húzza fel a kart! 2. Húzza a cipő elejére! 3. Zárja vissza a kart! Ennek a rendszernek köszönhetően gyermeke nem csak egy szezonban használhatja a görkorcsolyáját.
A gyerek kényelemérzete érdekében válasszon a lábához megfelelő görkocsolyát: ne legyen túl nehéz (ami meghaladja a fizikai képességeit) vagy túl nagy (ha a lába csúszkál a cipőn belül és nem tudja megfelelően irányítani a rossz lábtartás miatt).
kényelmes és jól csúszik Félpuha bélés szivacsos megerősítésekkel: hosszan tartó viselet esetén is kényelmes. Légáteresztő hálós betét: a láb sokáig száraz marad. Alumínium váz nagy kerekekkel: 76 mm-es kerekek, ABEC 7 csapágyak. 80 mm-es kerekek is felszerelhetők (a 35/38 és 38/41-es méretekre). Alumínium sínrendszer: masszívabb, jobb haladást és lendületet biztosít.
Jól tart és állítható Egyszerű, hatékony zárrendszerének köszönhetően könnyen felvehető görkorcsolya, mely nagyon jól tartja a lábat: A cipőbelső tetején a mikrometrikus csattal állíthatja még pontosabbra a méretet, a boka tájékán található tépőzárral igazíthatja a cipőt a lábfejére, a fűzőkkel pedig a kívánt szorosságot állíthatja be. Rugalmas fűzőkkel és 32-35-ös méretben, hagyományos fűzőkkel 35/3838/41-as méretben.
Fékrendszer Hagyományos fék gumi ütközővel; mindkét lábon hordható. (sarokfék külön kapható, referenciaszám 8111787)
Sarokhúzópánt A lábrész alján lévő hevedernek köszönhetően könnyű szállítani.
Karbantartás és javítás Cserélje le vagy javíttassa meg görkorcsolyája alkatrészeit (melyek karbantartása végett bátran fordulhat az ügyfélszolgálathoz) a Decathlon áruházakban található műhelyekben. Az erre vonatkozó tanácsok és oktatóanyag a youtube csatornánkon található: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos
A biztonság nem ár kérdése. Az Oxelo a biztonságot helyezi előtérbe, függetlenül a gyerek technikai tudásának szintjétől. Minden kerékkel és fékkel rendelkező gyerek sporteszközre gumiféket helyezünk PVC helyett, mert a gyerekek biztonságát tekintjük a legfontosabbnak mindenek előtt. A PVC-vel szemben a gumi jól tapad kemény talajon, gyereke így csúszás nélkül hajthatja magát és hatékonyan fékezhet.
Kényelem Félpuha bélés szivacsos megerősítésekkel: hosszan tartó viselet esetén is kényelmes. Légáteresztő hálós betét: a láb sokáig száraz marad. Egyszerű, hatékony zárrendszerének köszönhetően könnyen felvehető görkorcsolya, mely nagyon jól tartja a lábat: A cipőbelső tetején a mikrometrikus csattal állíthatja még pontosabbra a méretet, a boka tájékán található tépőzárral igazíthatja a cipőt a lábfejére, a fűzőkkel pedig a kívánt szorosságot állíthatja be.
4 méretre állítható cipőbelső: A görkorcsolyám a lábammal együtt nő. A szabályozás 3 lépésben történik: 1. Húzza fel a kart! 2. Húzza a cipő elejére! 3. Zárja vissza a kart! Ennek a rendszernek köszönhetően gyermeke nem csak egy szezonban használhatja a görkorcsolyáját.
A gyerek kényelemérzete érdekében válasszon a lábához megfelelő görkocsolyát: ne legyen túl nehéz (ami meghaladja a fizikai képességeit) vagy túl nagy (ha a lába csúszkál a cipőn belül és nem tudja megfelelően irányítani a rossz lábtartás miatt).
A gördülés minősége Alumínium váz nagy kerekekkel: 76 mm-es kerekek, ABEC 7 csapágyak. 80 mm-es kerekek is felszerelhetők (a 35/38 és 38/41-es méretekre). Alumínium sínrendszer: masszívabb, jobb haladást és lendületet biztosít.
Tartás Egyszerű, hatékony zárrendszerének köszönhetően könnyen felvehető görkorcsolya, mely nagyon jól tartja a lábat: A cipőbelső tetején a mikrometrikus csattal állíthatja még pontosabbra a méretet, a boka tájékán található tépőzárral igazíthatja a cipőt a lábfejére, a fűzőkkel pedig a kívánt szorosságot állíthatja be. Rugalmas fűzőkkel és 32-35-ös méretben, hagyományos fűzőkkel 35/3838/41-as méretben.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE