Kabát kedvező áron, már az első hidegektől!

Sí, snowboard - WEDZE - FIRSTHEAT fiú síkabát WED'ZE
Sí, snowboard - WEDZE

FIRSTHEAT kék, fiú síkabát WED'ZE

WED'ZE
Haladó fiúknak síeléshez, snowboardozáshoz, sípályára vagy hétköznapi használatra havas, hideg időben. A meleg vatelintöltet révén ideális hideg időben. Bevonatos külső anyaga ellenáll a hónak. Strapabíró, könnyű tisztán tartani (gépben mosható): jó minőség elérhető áron.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 4 990Ft 10 %

Minimum 4 490Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/09/15 Részére

** Ettől 2016/09/14 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/09/14 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/09/15 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/09/14 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8304144
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
VÍZHATLANSÁG Az anyag bevonatának köszönhetően nem ül meg a hó kabáton. Síkos felületéről lecsúsznak a hópelyhek és a vízcseppek, így közvetlenül nem jut nedvesség az anyagba.
TARTÓS ANYAG Tudjuk, micsoda energiájuk van a gyerekeknek… Ezért különleges gonddal válogatjuk termékeink összetevőit. Tartós szövet, tesztekkel ellenőrzött összeállítás!
LÉGÁTERESZTÉS Elsősorban a kabát nyílásain keresztül biztosított (a kabát alja, nyaka, ujjai). A bolyhozott bélés segít eloszlatni az izzadságot.
EGYEDIVÉ TEHETŐ A hát bélésének tetején címke található, melyre felírhatja gyermeke nevét, így nem keveredik el a kabát. Ez nagyon praktikus lehet a sípályán vagy az óvodában!
EGYSZERŰ TISZTÍTÁS Mosógépben mosható. Hogy elkerülje a termék károsodását, tisztításkor tartsa be a kezelési útmutatót!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós időjárási körülmények között tesztelték. Hóban, hidegben, síelés közben előforduló időjárásban. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, melyre tervezték és fejlesztették.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE