Melegen és szárazon tart... mindig!

Sí, snowboard - WEDZE - FIRSTHEAT férfi sínadrág WED'ZE
Sí, snowboard - WEDZE

FIRSTHEAT szürke férfi sínadrág WED'ZE

WED'ZE
Síeléshez, snowboardozáshoz, kezdőknek vagy alkalmi használathoz, meleg nadrág, mely szárazon tart. A FIRSTHEAT nadrág könnyű, meleg és vízhatlan, így a sítanulás biztonságos és kényelmes.
Decathlon
ig 7 990Ft 21%

Minimum

6 290Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől 2016/07/11 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2016/07/11 Érvényes a készlet erejéig.
7 990Ft %
7 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8304394
TERMÉKELŐNYÖK
Meleg Vatelintöltet: 60 g/m². Bolyhozott bélése melegen tart.
Vízhatlanság Bevonat: 2000 mm (max. 2 óra havazásnak áll ellen).
Légáteresztés Nem lélegző bevonattal.
Zsebek 2 biztonságos zseb.
Állítható Pánttal behúzható derékrész. Övbújtatók.
Szabad mozgás Relax szabása bő, egyenes esésű.
Tartós használat Kantni elleni megerősítések, csúszásmentes lábszárvédő. Szín- és formatartó.
Könnyű súly 690 g az L-es méret. Kis súlya miatt kényelmes és szabad mozgást biztosít.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Szín
Szürke
Méret
S-XXL.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlanság Az FIRSTHEAT nadrágot úgy terveztük, hogy kb. 4 óra havazásnak álljon ellen. Hogy a lehető legjobban bírja az időjárási viszontagságokat (eső, hó, szél...), anyaga és felületkezelése megakadályozza a víz szövetbe szivárgását. A vízhatlanságot zuhanyteszttel vizsgáltuk, amely olyan valós körülményeket szimulált, amelyekkel a síelő találkozik a pályán.
Az anyag vízlepergetése A vízlepergetés a szövetnek az a tulajdonsága, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, nem szívja magába a vizet. A Wed'ze nadrágok anyaga vízlepergető: tartós használatot biztosít és megakadályozza a víz szövetbe szivárgását. Ezzel a kiegészítő technikai megoldással a lehető leghosszabb ideig száraz maradhat. A felületkezelést rendszeresen javasolt megújítani az áruházban kapható termékekkel, hogy a kabát megőrizze előnyös tulajdonságait.
Hőszigetelés és vatelinbélés A hőszigetelés a ruházati termék azon tulajdonsága, mellyel alkalmazkodik a test fizikai aktivitásához és a külső időjárási körülményekhez, optimális hőmérsékletet biztosítva (= se nem túl hideg, se nem túl meleg).
A vatelinbélés megtartja a meleget. A vatelin poliészter alapú, szintetikus bélésanyag, amelynek hőtartó képessége a szálak vastagságától, a tárolt levegőmennyiségtől függ.
Minél vastagabb a vatelin, annál több levegőt képes tárolni, annál melegebb.
Tartós használat Tudjuk, hogy milyen aktív sport a síelés… Ezért nagy gondot fordítunk arra, hogy a legmegfelelőbb összetevőket használjuk fel termékeink gyártása során. Tartós anyagok, tesztekkel ellenőrzött illesztések!
Használati javaslat Hogy az időjárás ne legyen akadály, öltözzön rétegesen! De vigyázat! Nem mindegy, milyen ruhákat visel: A bőrrel közvetlenül érintkező, legalsó réteg legyen légáteresztő, technikai és meleg darab, mely elvezeti az izzadságot. Semmi sem kellemetlenebb, mint ha izzad a lába síelés közben. Kerülje a pamutot, válasszon szintetikus anyagot, mely légáteresztő és fokozottan szellőzik!
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel Fő anyaga: 100% poliészter (PES). Fő bélés: 100% poliészter, másodlagos: 100% poliamid. Töltet: 100% poliészter.
Kezelési útmutató: A termék hosszabb ideig megőrzi tulajdonságait, ha betartja a következőket: Mosógépben 30°C-on, elkülönítve mosható. Szintetikus programmal. Kifordítva mossa! Kevés mosószert használjon! Ne használjon öblítőt! Ne centrifugálja géppel! Vállfán, jól szellőző, meleg helyen szárítsa! Vegytisztítani nem ajánlott! Ne tegye radiátorra! Anyagának megfelelő impregnáló szerrel vízhatlanítsa! Figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatót!
Tárolás Lehetőleg vállfán tárolja! Száraz és szellőző helyen, teljesen megszáradt állapotban tárolja!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden Wed'ze terméket a Mont Blanc völgyében találtak ki és terveztek meg. Valós körülmények között tesztelik (hóban, hidegben, szűzhóban) A tervezőcsapat garantálja, hogy a terméket úgy tervezik és fejlesztik, hogy az adott sporthoz tökéletesen megfelelő legyen.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE